Lukkan

Tule meille töihin!

Aluroll on erikoistunut terassi- ja parvekelasitusten suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan- ja Nika-brändeillä. Lisäksi jalostamme lasia teollisille asiakkaille. Lasituksiamme myyvät ja asentavat paikalliset urakoitsijat ja lasiliikkeet ympäri Suomen sekä omat tytäryhtiömme. Meillä on merkittävää vientiä mm. Ruotsiin ja Norjaan.

Olemme toimialamme voimakkaimmin kasvava ja kehittyvä yhtiö. Visiomme on olla mutamassa vuodessa laadukkain ja halutuin lasitusbrändi Pohjoismaissa. Visiomme toteuttamiseksi etsimme nyt innostuneita ja osaavia kausityöntekijöitä.

Haemme tehtaillemme tuotannon kesätyöntekijöitä

Haemme työntekijöitä jokaiselle työpisteelle lasin jalostuksesta alumiiniprofiilien työstöön ja kasaukseen sekä tilausten pakkaukseen ja lähettämiseen. Tarjoamme eri pituisia kesätyöpaikkoja, joista pisimmät kestävät toukokuun alusta elokuun loppuun. Työpaikka sopii hyvin opiskelijoille. Meillä on kaksi tehdasta, joista toinen sijaitsee Lahden Mukkulassa ja toinen Lahden Kujalassa.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Reipasta työnteon asennetta
  • Olet positiivinen tiimipelaaja, tunnollinen ja aktiivinen

Lisäksi arvostamme kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja käden taitoja sekä kokemusta lasitusalalta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Innostavan ja mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa yhtiössä. Alurollin liikevaihto on moninkertaistunut muutamassa vuodessa. Aluroll on avoin ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Meillä on kova tekemisen meininki, johon kuulu itsenäisyys ja vastuunkanto. Aluroll on luotettava ja vakavarainen työnantaja.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Alurollin menestystarinaa, lähetä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 15.3.2024 osoitteeseen jarmo.ala-rakkola@aluroll.fi. Jos sinulla on kysyttävää, soita 044 775 1055.


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.