Pys­ty­puit­teet­to­mat kääntyvät terassilasit

Kääntyvät pystypuitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Lukkan

Lukkanin pystypuitteettomat kääntyvät terassilasitukset

Kääntyvä terassilasitus on sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Pystypuitteeton lasitus on siro ja miltei huomaamaton.

Lukkanin kääntyvän terassilasituksen lasilistat ovat muotoiltu tyylikkäästi aaltoilevaksi, ja liittymäkohdat ympäröiviin rakenteisiin viimeistellään päätytulpilla ja peiteprofiileilla. Järjestelmä on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä. Järjestelmän lasina käytetään 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Kääntyvä terassilasitus on saanut CE-merkin. VTT on testannut Lukkanin kääntyvän terassilasituksen tuulenpaineen, pistekuormituksen ja iskunkestävyyden.

Kääntyvä terassilasitukset sopivat myös lasiterassikokonaisuuteemme.

Vakiovärit

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (8mm – 10mm) karkaistua turvalasia
Lukitus

Saatavana Lukkan-patiolukitus
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • EN 12211: luokka 3
  • Pysty- ja vaakasuora pistekuormitus: EN 13115, luokka 3
  • Iskunkestävyys: EN 13049, luokka 1: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme kääntyviin terassilasituksiin

Näin ostat terassilasituksen

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan
Lukkan