Lasiterassit

Lukkanin lasiterassi on viimeistelty kokonaisuus, joka kestää aikaa ja pohjolan vaihtelevia säitä.

Lukkan

Lukkan la­si­te­ras­si­ko­ko­nai­suus

Lukkanin lasiterasseihin kuuluvat lasikatto, alumiinirunko ja terassin liukuovet tai kääntyvät terassilasit. Halutessasi osa lasituksista voi olla myös kiinteitä.

Lukkanin lasikatto on tiivis ja viimeistelty tuote, joka kestää suuretkin lumikuormat. Lasikatoissa käytetään 6-10 mm karkaistua tai laminoitua turvalasia. Lasikatot voidaan toteuttaa pulpetti- ja harjakattomallisina. Suositeltu Lukkanin lasikaton kattokulma vaihtelee 5-25 asteen välillä. Lasikatto asennetaan tukevan alumiinista rakennetun terassirungon päälle. Lasikatto voidaan asentaa myös valmiin puurungon päälle käyttämällä Lukkanin valokattolistoja.

Lasikattoon ja terassirunkoon voidaan liittää helposti myös muut Lukkan -tuotteet, kuten liukulasit tai kääntyvät terassilasit, jolloin terassin saa täysin katettua. Voit tutustua tarkemmin liukkulaseihin tästä ja kääntyvään terassilasitukseen tästä. Halutessanne osan terassin lasituksista voi toteuttaa myös kiinteillä Lukkan KL -lasituksilla,  joilla voidaan toteuttaa joustavasti myös monimutkaisempia rakenteita. Lukkan -terassien yksi vahvuuksista onkin niiden monipuolisuus ja muunneltavuus.

Alkoiko lasiterassin osto houkuttelemaan? Voit sopia ilmaisen tarjouskäynnin, jotta pääset suunnittelemaan juuri sinulle sopivaa lasiterassia jälleenmyyjämme kanssa.

Vakiovärit

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali, maito) ja paksuuksia (4mm – 10mm) karkaistua turvalasia
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi sekä Lukkan patiolukitus
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Katon lumikuorman kesto 240 kg/m2
  • Liukulasien tuulenpaineen ja iskunkestävyyden löydät tästä.

Tutustu toteuttamiimme lasiterasseihin

Näin ostat lasiterassin

Onko lasiterassin hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan
Lukkan