Glasterrasser

Lukkans glasterrass består av ett glastak, en aluminiumram och endera skjutdörrar eller vikbara terrassglas. Om du vill kan en del av inglasningen även innehålla fasta glas.

Lasiterassi jossa lasitukset luonnon ympärillä.

Lukkan terrassinglasning

Lukkans glasterrass består av ett glastak, en aluminiumram och endera skjutdörrar eller vikbara terrassglas. Om du vill kan en del av inglasningen även innehålla fasta glas.

Lukkans glastak är en tät och genomarbetad produkt som även tål stora snölaster. I glastaken används 6–10 mm härdat eller laminerat säkerhetsglas. Glastaken kan byggas som pulpettak eller som sadeltak. Den rekommenderade takvinkeln i Lukkans glastak varierar mellan 5 och 25 grader. Glastaket monteras på en stadig terrassram av aluminium. Glastaket kan också installeras på en färdig träram med hjälp av Lukkans aluminiumglaslister.

Även övriga Lukkan-produkter monteras enkelt i glastaket och terrassramen, till exempel inramade skjutpartier eller ramlösa vikbara terrassglas. På detta sätt blir terrassen helt inbyggd.
Om du vill kan en del av terrassinglasningen göras med fasta Lukkan KL-glas. Dessa kan även användas för att bygga mer komplexa konstruktioner på ett smidigt sätt. Styrkan med Lukkan-terrasser är dess mångsidighet och flexibilitet.

Standardfärger:

Vit

RAL-9010

Grå

RAL-7024

Mattsvart

RAL-9005

Anodiserad aluminium

I andra färger, leveranstid längre än ca 2 veckor.

Glasalternativ

Flexibla alternativ efter kundens eget val i olika färger (t.ex. klart, grått, opal, mjölkvitt) och tjocklekar (4 mm–10 mm) av härdat säkerhetsglas
Låsalternativ

Lukkans hakregellås och Lukkan Abloy, snäpphandtag och låsknopp samt Lukkan patiolås
Certifikat/märken

CE-märke, Nyckelflaggmärke
Testad säkerhet
  • Takets snölastmotstånd 240 kg/m²
  • Vindtrycksmotstånd:EN 12211: klass 2 (4 mm glas) och klass 3 (6 mm glas)
  • Säkerhetstestning EN 12210: 1200 Pa
  • Slagmotstånd EN 12049: 200 mm

Kolla in de glasterrasser vi har skapat

Lukkan
Lukkan
Lukkan

Skicka meddelande