Lasiterassi jossa lasitukset luonnon ympärillä.

Lasiterassit

Lukkanin lasiterassi on viimeistelty kokonaisuus, joka kestää aikaa ja pohjolan vaihtelevia säitä. Lukkanilta saat lasiterassit kotimaisena laatutyönä.

Lasiterassi jossa lasitukset luonnon ympärillä.

Lukkan la­si­te­ras­si­t

Lukkan la­si­te­ras­si­t

Lukkanin lasiterasseihin kuuluvat lasikatto, alumiinirunko ja terassin liukuovet tai kääntyvät terassilasit. Halutessasi osa lasituksista voi olla myös kiinteitä.

Lukkanin lasiterassit voidaan toteuttaa toiveittesi mukaan liukuvilla tai kääntyvillä terassilaseilla. Alumiinirunko antaa tukevan rakenteen lasiterassille ja halutessasi saat myös terassillesi lasikaton.

Lukkanin lasiterassi on laadukkaista materiaaleista valmistettu kotimainen tuote, jonka vahvuutena on monipuolisuus ja muunnteltavuus. Terassin runkoon voidaan valita joko liukuvat, kääntyvät tai kiinteät lasit sekä lasikatto. Tiivis ja energiaa säästävä Lukkan-lasiterassi on kestävä ja pitkäikäinen.

Terassirunkoon voidaan suunnitella käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat lasit: liukulaseista, kääntyvistä terassilaseista ja kiinteistä laseista luot kokonaisuuden, joka joustaa vuodenaikojen mukaan. Kiinteillä Lukkan KL-lasituksilla voidaan toteuttaa joustavasti myös monimutkaisempia rakenteita. Lukkanin lasiterassiin voidaan myös asentaa Abloy- tai iloQ-lukitus.

Valitessasi lasikaton, voit olla huoletta, sillä se kestää suuretkin lumikuormat. Lasikatoissa käytämme 6-10 mm karkaistua tai laminoitua turvalasia. Lasikatot voidaan toteuttaa pulpetti- ja harjakattomallisina. Suositeltu Lukkanin lasikaton kattokulma vaihtelee 5-25 asteen välillä. Lasikatto asennetaan tukevan alumiinista rakennetun terassirungon päälle. Lasikatto voidaan asentaa myös valmiin puurungon päälle käyttämällä Lukkanin valokattolistoja.

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Tutustu toteuttamiimme lasiterasseihin

Katso kaikki kuvat galleriasta.

Lukkan-lasitukset löytyvät jo yli 20 000 taloudesta ympäri Suomen!

  • Paremman asumisen puolesta vuodesta 1989
  • Yli 70 jälleenmyyjää ympäri Suomen
  • Yli 20 000 toimitettua terassilasitusta ja tyytyväistä asiakasta

Näin ostat lasiterassin

Onko lasiterassin hankinta ajankohtaista? Helpoimmin etenet asiassa ottamalla meihin yhteyttä ja kertomalla tilanteestasi. Sovimme kanssasi tarvittaessa veloituksettoman arviokäynnin jonka pohjalta saat tarjouksen. Autamme sinua kaikissa hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös ostajan oppaaseen, josta saat hyödyllistä tietoa lasiterassin hankintaan liittyen.

Lukkan_Osto_opas_nosto-1

Mitä täytyy huomioida lasiterassia ostaessa?

Lasiterassin käyttötarkoitus

Lasiterassi on monipuolinen lisähuone, josta saa niin oleskelutilan kuin vaikkapa talvipuutarhan. Mieti, millaiseen käyttötarkoitukseen lasiterassin tulee soveltua, niin osaat suunnitteluvaiheessa ottaa tarpeet huomioon. Huomioi esimerkiksi ilmansuunnat ja kulkusuunnat.

Lasiterassin käytön helppous

Terassia suunnitellessa kannattaa huomioida sen käyttötarkoitus ja priorisoida käytännöllisyyttä. Esimerkiksi lapsiperheessä on hyvä satsata tukeviin liukulaseihin, tai pohtia myös kiinteää saranaovea. Laadukkaan terassilasituotteen tunnistat huolitellusta ja viimeistellystä ulkoasusta. Hyvin toteutettu liukuovi liukuu äänettömästi nitisemättä, eikä notku.

Lasiterassin käyttöikä

Lasi ja alumiini eivät ole halvimpia materiaaleja, mutta ne luovat yhdessä kestävän ja huoltovapaan yhdistelmän. Toinen yleisesti käytetty vaihtoehto alumiinille on puu, mutta valitettavasti sen käyttöikä on merkittävästi lyhyempi: puuosissa ikä alkaa yleensä näkymään jo kymmenessä vuodessa. Me satsaamme laatuun – Lukkan lasiterassien lukitukset eivät ronklaa tai liukuovet kitise pitkänkään käytön jälkeen.

Turvallisuus ennen kaikkea

Suurin osa tapaturmista sattuu kotona. Terassin turvallisuudessa kannattaa huomioida lattiakorot: terassin pinnan tulee kiinnittyä luontevasti lattiakorkoihin, jolloin terassille on turvallista astua. Jos terassin putoamiskorkeus ylittää puoli metrtiä, on lasiterassilla jo lainkin mukaan oltava kaiteet.

Lasiterassin lukitus

Lasiterassin oveen voi hankkia lukituksen, mikäli sellainen tuntuu tarpeelliselta. Lukkanin Abloy-lukot voidaan sarjoittaa kaikille avainmalleille, jolloin terassi avautuu samalla avaimella kuin kodin muut ovet. Lukkanin liukuoviin on saatavilla myös iloQ-lukitus.

Lasiterassin hinta

Lukkanin terassit toteutetaan mittatilaustyönä, jolloin terasseille ei ole standardihintaa. Hinta perustuu valitsemiesi ominaisuuksien, tuotteiden, työn ja mahdollisten lisäpalveluiden summasta. Jälleenmyyjämme pystyvät antamaan tarkan ja sitovan tarjouksen maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä. Lue lisää.

Ilmansuunnat - kohti etelää?

Suosituin suunta terassille on etelään ja länteen katsova terassi. Näin valoa ja aurinkoa tulee terassille eniten. Pohjoisen ja idän puolelle sijoitetut terassit ovat hämärämpiä ja viileämpiä – tosin jossain tilanteissa voi olla tarkoituksenmukaista pitää lasitettu terassi nimenomaan hämäränä ja mukavan viileänä. Kun valitsee materiaaleja, on ilmansuunnilla iso merkitys: etelän suuntaan kannattaa valita auringolta ja häikäisyltä suojaavat lasit, ja pohjoisen suuntaan eristelasit kylmän varalle.

Lasiterassi ja luvat

Rakennusmääräykset vaihtelevat kuntien välillä, mutta lupa-asian kannattaa aina selvittää ennen rakennusprojektin alkua. Helpoin ja varmin tapa selvittää asia kerralla on ottaa yhteyttä terassin jälleenmyyjään tai oman kuntasi rakennusviranomaiseen.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja sovi veloitukseton arviokäynti!
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.