Lukkan
Lukkan

Lukkan: terassi- ja parvekelasitusten BIM-kirjasto

Lukkan tarjoaa suunnittelijoille laajan tuotekirjaston terassi- ja parvekelasituksista. Kirjastomme ProdLibissä sisältää Revit- ja Archicad-mallit terassi- ja parvelasitusten lisäksi lasikaiteista, ovista ja kiinteistä lasituksista, eli kaikista tuotteistamme.

Tuotekirjasto suunnittelun tueksi

Terassilasituksen valikoimasta löytyy muun muassa liukulasit ja kääntyvät terassilasit. Liukulasien osalta suunnittelija voi muokata tuotteita vapaasti omien tarpeiden mukaan: valita avaussuunnan, vaakajaon ja värit. Kääntyville terassilasituksille voi puolestaan valita värit sekä määrittää korkeuden.

Kun tuotteen ominaisuudet on määritelty, voi muokatun objektin lisätä sellaisenaan suunnitteluprojektiin. Revit-puolella kumpikin tuote käyttää Revitin Railing-toiminnallisuutta, joka paitsi mahdollistaa mallien toimivuuden oikealla tavalla, myös pienentää niiden kokoa.

Lasikattoterassi puolestaan on helppo tapa lisätä kokonaisuus nopeasti omiin suunnitelmiin. Ensin määritellään tuotteen eri osille sopivat mitat, minkä jälkeen kokonaisuus on valmiina lisättäväksi projektiin. Lukkanin lasiterasseihin kuuluvat lasikatto, alumiinirunko ja terassin liukuovet tai kääntyvät terassilasit.

Ammattilaisille

Laadukkaat ja kotimaiset Lukkan-tuotteet soveltuvat ammattilaisten käyttöön niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

Lukkan -tuotteet on suunniteltu lasitusalan ammattilaisille. Ne ovat käytännöllisiä ja kestäviä ja ne on helppo ja nopea asentaa. Valikoimastamme löytyvät parvekelasit ja -kaiteet, liukulasit ja muut terassilasitustuotteet sekä saranaovet. Kotimaiset tuotteemme soveltuvat yhtälailla pientaloihin ja kerrostaloihin sekä toimitilakäyttöön ja julkisiin tiloihin.

Tuotteitamme myy ja asentaa yli 100 jälleenmyyjää ympäri Suomen. On sinulla sitten pieni tai suuri projekti tai tarve, me autamme sinua löytämään sinulle sopivimman ratkaisun ja jälleenmyyjän.

Ole yhteydessä:
myynti@aluroll.fi
020 7343 450

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viesti ja asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

    Lukkan

    Lähetä viesti

      Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.