Lukkan Jokke -parvekelasitus

Lukkanin parvekelasitukset suojelevat sinua ja parvekettasi pohjolan vaihtelevilta säiltä. Voit hyödyntää parveketta viihtyisänä oleskelutilana tai vaikka säilytystilana.

Lukkan

Lukkan Jokke -par­ve­ke­la­si­tus­jär­jes­tel­mä

Lukkan Jokke -parvekelasitusjärjestelmällä voidaan lasittaa parvekkeet ja aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua.

Parvekelasitus avataan kääntämällä ensimmäinen kääntyvä lasi auki, jonka jälkeen muut liukuvat lasit työnnetään sivuun ja avataan nippuun. Ensimmäisessä lasissa on avausnaru, jolla lasi saadaan tarvittaessa tuuletusasentoon.

Lukkan Jokke-parvekelasitus on patentoitu tuote. Parvekelasituksen suunnittelussa on keskitytty sen toimintavarmuuteen ja ulkonäköön. Järjestelmä on puitteeton ja kevyesti liukuva. Lasien pyörästöjen kuulalaakerointi takaa äänettömyyden ja hyvän liikkuvuuden laseille. Lasitusjärjestelmän ylä- ja alaprofiilit ovat paksuseinäistä alumiinia, jonka ansiosta sen toiminta ei heikkene pitkälläkään aikavälillä. Alumiiniprofiilien peitteiden ja viimeisteltyjen muoviosien ansiosta lasituksesta saadaan viimeistelty kokonaisuus, joka istuu hyvin ympäröiviin rakenteisiin.

Parvekelasitukset toteutetaan käyttämällä 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia työkohteen mukaan. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali, maito) ja paksuuksia (6mm, 8mm, 10mm) karkaistua turvalasia.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys EN 12211: luokka 3
  • Pysty- ja vaakasuora pistekuormitus EN 13115, luokka 3
  • Iskunkestävyys EN 13049, luokka 1: 200 mm

Miksi valita Lukkan parvekelasitus?

Huippulaatuiset tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella

Lukkanin tekemistä ajaa halu tehdä asiat vielä vähän paremmin, ja tämä näkyy nykyisten tuotteittemme tinkimättömässä laadussa. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Lukkan-parvekelasilasitus on käytännöllinen, kestävä ja turvallinen ratkaisu. Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joille annamme viiden vuoden takuun. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Kotimaista osaamista alusta loppuun

Lukkanin komponentit ja materiaalit ostetaan lähes yksinomaan kotimaisilta alihankkijoilta ja tuotantotilamme sijaitsevat Lahden Mukkulassa. Tuotteillamme on Avainlippu- ja Design from Finland -merkki. Lukkan -tuotteiden asennuksista vastaavat aina paikalliset ammattilaiset.

Sovi maksuton arviokäynti

Lukkan-lasituksen toteutus alkaa arviokäynnistä, jossa valitsemanne jälleenmyyjämme suunnittelee kanssasi tarpeisiisi sopivan lasituksen, tekee tarvittavat mittauksen ja laskee tarjouksen lasituksesta.

Käynti on maksuton, etkä sitoudu tässä vaiheessa mihinkään.

Lukkan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Lukkaniin tai paikalliseen Lukkan-jälleenmyyjääsi.

Lukkan

Suunnittelu ja kustannusarvio

Jälleenmyyjämme suunnittelee projektin toiveidesi mukaan ja antaa tarjouksen työstä.

Lukkan

Kääritään hihat

Työ toteutetaan sovittuna ajankohtana. Mittatilaustyönä tehdyn parvekelasituksen toimitusaika on yleensä noin 5 viikkoa ja asennusaika 1-3 päivää.

Lukkan

Kaikki valmista!

Nauti uuden tilan tunnelmasta. Jälleenmyyjämme neuvoo sinua parvekkeen käyttöön liittyen.

Lukkan blogi

Lukkan Kevätmessuilla 30.3–2.4 Helsingin messukeskuksessa

Energian säästäminen on tällä hetkellä tärkeämpää kuin koskaan ja se koskettaa meistä jokaista. Lasitetun terassin avulla teet kodistasi energiatehokkaamman ja säästät samalla lämmityskustannuksissa.

LUE LISÄÄ

Lasitetun terassin lupa-asiat — tarvitseeko lasitettua terassia varten hankkia rakennuslupa?

Oletko pohtinut lasitetun terassin hankkimista, mutta lupa-asiat mietityttävät? Koostimme tietopaketin lupa-asiosta.

LUE LISÄÄ

Energiansäästöä lasitetulla terassilla

Energian säästäminen on tällä hetkellä tärkeämpää kuin koskaan ja se koskettaa meistä jokaista. Lasitetun terassin avulla teet kodistasi energiatehokkaamman ja säästät samalla lämmityskustannuksissa.

LUE LISÄÄ

Jälleenmyyntiketjumme kattaa koko Suomen

Lukkanin jälleenmyyntiketju palvelee sinua Hangosta Nuorgamiin. Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Lukkan
Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.