Puitteettomat terassilasit

Puitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Lukkan

Lukkanin puitteettomat terassilasit

Lukkanin uutuustuote Tyyni on liukuva puitteeton terassilasitus. Pystypuitteeton lasitus on siro ja miltei huomaamaton.

Lukkanin Tyyni on tyylikkään funktionaalinen ja viimeistelty liukulasijärjestelmä. Se on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä. Järjestelmän lasina käytetään asiakkaan valinnasta ja luukun koosta riippuen 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.

Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia. Profiilien vakiovärit ovat valkoinen (RAL-9010), harmaa (RAL-7024) ja mattamusta (RAL-9005). Muissa RAL-väreissä toimitusaika on hieman pidempi. Lukkanin puitteettomat terassilasit ovat saaneet CE-merkin, eli ne täyttävät niille asetetun EU-direktiivin vaatimukset. VTT on testannut lasitusten tuulenpaineen, pistekuormituksen ja iskunkestävyyden.

Puitteettomat terassilasit sopivat myös lasiterassikokonaisuuteemme, johon voit tutustua tarkemmin tästä.


Nikan parvekelasitukset ja terassilasit täydentävät Lukkanin tuotteita

Myymme Lukkan tuotteiden lisäksi myös Aluroll konsernin toista brändiä Nikaa. Nikan parvekelasitukset ja kääntyvät terassilasit täydentävät Lukkan tuotteita. Nika tuotteet ovat täysin yhteensopivia Lukkan järjestelmien, kuten Lukkan katon kanssa.

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Alumiiniosien värivaihtoehdot:

Vakiovärit: valkoinen (RAL-9010), harmaa (RAL-7024) ja mattamusta. (RAL-9005) Muissa RAL-väreissä hieman pidempi toimitusaika.
Lasivaihtoehdot:

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (6mm – 10 mm) karkaistua turvalasia
Lukitusvaihtoehdot:

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy (Lukkan Tyyni)
Sertifikaatit / merkit:

CE-merkki
VTT:n testaamaa turvallisuutta:

Lukkan Tyyni
  • Tuulenpaineen kestävyys EN 12211: luokka 2 (8 mm lasi) ja luokka 3 (10 mm lasi)
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme puitteettomiin terassilaseihin

Näin ostat terassilasituksen

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan

Upea näköala pystypuitteettomilla terassilaseilla

Ei näköesteitä

Puitteettomia terassilaseja kannattaa harkita paikkoihin, jossa halutaan nauttia maisemasta ilman häiritseviä esteitä. Ne antavat terassillesi näyttävän, modernin ulkoasun kaikkine lasitetun terassin etuineen näköalan kärsimättä.

Turvallisuudesta tinkimättä

Kaikki terassulasituotteemmee ovat turvallisia, tukevia ja ne kestävät käyttöä. Järjestelmälle on myönnetty CE-merkki. VTT on testannut Lukkanin kääntyvän terassilasituksen tuulenpaineen, pistekuormituksen ja iskunkestävyyden.

 

Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.