Tule meille töihin!

Aluroll Oy on erikoistunut lasiterassien ja parvekelasien suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan-brändillä. Olemme toimialamme voimakkaimmin kasvava ja kehittyvä yhtiö. Visiomme on olla laadukkain ja halutuin lasitusbrändi Suomessa. Visiomme toteuttamiseksi etsimme jatkuvasti innostuneita ja osaavia työntekijöitä. Alta löydät meillä tällä hetkellä avoimina olevat työpaikat. Lähetä hakemuksesi jo tänään ja tule mukaan tekemään toimialansa voimakkaimmin kasvavan ja kehittyvän yhtiön tarinaa.

Tuotantotyöntekijä kantaa terassilasia Lukkanin tehtaalla.

Haemme kesätyöntekijöitä sesonkihuipun ajaksi

Haemme tehtaallemme kesätyöntekijöitä sesongin ajaksi toukokuun alusta elokuun loppuun

Haemme uusia työntekijöitä jokaiselle työpisteelle alumiiniprofiilien työstöstä ja kasauksesta tilausten pakkaukseen ja lähettämiseen. Työpaikka sopii hyvin opiskelijoille ja muille kausiluonteista työtä hakeville. Meillä on kova tekemisen meininki, johon kuulu itsenäisyys ja vastuunkanto. Meillä on portaaton organisaatio, jossa työntekijät viihtyvät.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Reipasta työnteon asennetta
  • Olet positiivinen tiimipelaaja, tunnollinen, aktiivinen ja kehityshaluinen

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja käden taitoja

Mitä tarjoamme sinulle?

Innostavan ja mielenkiintoisen työympäristön Lahden tehtaalla, jonka liikevaihto on noin tuplaantunut viimeisen neljän vuoden aikana. Aluroll on avoin ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Aluroll on luotettava ja vakavarainen työnantaja.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lukkanin menestystarinaa, lähetä hakemuksesi saman tien osoitteeseen mikko.katramo@aluroll.fi.

Jos sinulla on kysyttävää, soita 0400 158 399.

Toimintamme laajentuessa haemme tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Toimintamme laajentuessa haemme tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Tuotantomme kasvaa jatkuvasti ja haemme uusia työntekijöitä jokaiselle työpisteelle alumiiniprofiilien työstöstä ja kasauksesta tilausten pakkaukseen ja lähettämiseen. Meillä on kova tekemisen meininki, johon kuulu itsenäisyys ja vastuunkanto. Meillä on portaaton organisaatio, jossa työntekijät viihtyvät.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Reipasta työnteon asennetta. Olet positiivinen tiimipelaaja, tunnollinen ja aktiivinen
  • Kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja käden taitoja

Lisäksi arvostamme kokemusta lasitusalalta, alumiinijärjestelmistä tai rakentamisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Innostavan ja mielenkiintoisen työympäristön Lahden tehtaalla, jonka liikevaihto on tuplaantunut viimeisen neljän vuoden aikana. Aluroll on avoin ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Aluroll on luotettava ja vakavarainen työnantaja.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lukkanin menestystarinaa, lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteeseen mikko.katramo@aluroll.fi. Jos sinulla on kysyttävää, soita 0400 158 399.

Hae meille töihin!

Täytä lomake:

    Lukkan

    Lähetä viesti