Tule meille töihin!

Aluroll Oy on erikoistunut lasiterassien ja parvekelasien suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan-brändillä. Lasituksiamme myyvät ja asentavat paikalliset lasiliikkeet ja urakoitsijat ympäri Suomen.

Olemme toimialamme voimakkaimmin kasvava ja kehittyvä yhtiö. Visiomme on olla laadukkain ja halutuin lasitusbrändi Suomessa. Visiomme toteuttamiseksi etsimme jatkuvasti innostuneita ja osaavia työntekijöitä.

Lukkan

Haemme uusia tuo­tan­to­työn­te­ki­jöi­tä

Toimintamme laajentuessa haemme uusia tuotantotyöntekijöitä

Tuotantomme kasvaa jatkuvasti ja haemme uusia työntekijöitä jokaiselle työpisteelle alumiiniprofiilien työstöstä ja kasauksesta tilausten pakkaukseen ja lähettämiseen. Meillä on kova tekemisen meininki, johon kuulu itsenäisyys ja vastuunkanto. Meillä on portaaton organisaatio, jossa työntekijät viihtyvät.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:
  • Reipasta työnteon asennetta
  • Olet positiivinen tiimipelaaja, tunnollinen, aktiivinen ja kehityshaluinen
Lisäksi arvostamme:
  • Kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja käden taitoja
  • Kokemusta lasitusalalta, alumiinijärjestelmistä tai rakentamisesta
Mitä tarjoamme sinulle?

Innostavan ja mielenkiintoisen työympäristön Lahden tehtaalla, jonka liikevaihto on noin tuplaantunut viimeisen viiden vuoden aikana. Aluroll on avoin ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Aluroll on luotettava ja vakavarainen työnantaja.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lukkanin menestystarinaa, lähetä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 12.3.2021 osoitteeseen mikko.katramo@lukkan.fi. Jos sinulla on kysyttävää, soita 0400 158 399.

Ota Yhteys

Yhteystiedot