Lukkan

Lukkan on ympäristöystävällinen valinta

Lukkan

Me olemme poistuneet metsästä, emmekä pääse sinne enää koskaan takaisin. Lasitetun terassin avulla voimme kuitenkin ottaa turvallisen askeleen lähemmäs meitä nyt ja jatkossa ympäröivää luontoa.

Lukkan

Lasitetusta terassista on iloa talvellakin

Terassihaaveita

Suomen talvi osaa välillä olla aika karmea. Aurinkoa ei juuri näy ja jos lämpötila joskus hetkellisesti kohoaakin vähän nollan yläpuolelle, tarkoittaa se useimmiten vain kylmyyttäkin läpitunkevampaa kosteutta.

Lukkan

Miksi hankkia lasitettu terassi?

Tietoa terassin hankintaan

Terassin lasitusten hankkimiseen liittyy kuitenkin niin ilmeisiä suoria etuja, että päätimme koota ne tähän kirjoitukseen, helposti lähestyttävään muotoon. Olkaa hyvät!

Lukkan

Lasitettu terassi nostaa asuntosi arvoa

Terassihaaveita

Uutta asuntoa hankkiessa sen eteenpäin myyminen ei välttämättä ole päällimmäisenä mielessä - eikä tarvitsekaan olla. Asunnon remontointia ja varustelua suunnitellessa on silti järkevää pohtia valittujen ratkaisujen vaikutusta kohteen jälleenmyyntihintaan.

Lukkan

Sisustusvinkkejä talviselle terassille

Terassihaaveita

Talvinen terassi tuntuu mahdottomuudelta. Mutta kuten toisaalla kerroimme, erinomaisesti lasitettuna talvinen terassikin taipuu yllättävän moneen. Oikeastaan vain oma luovuus on rajana talvisen terassin käyttöä mietittäessä.

Lukkan

Terassilasituksesta voi saada kotitalousvähennyksiä

Tietoa terassin hankintaan

Vaikka lasitus tunnetusti lisää sekä terassin käyttöarvoa että myös kiinteistön jälleenmyyntihintaa, saattaa suhteellisen arvokas kertahankinta silti mietityttää jo pelkästään kustannuksellisista syistä.

Lukkan

Lukkan näkyvästi mukana Kouvolan asuntomessuilla

Lukkan

Vuonna 2019 asuntomessut järjestettiin Kouvolassa. Reilusti yli satatuhatta vierasta takasivat mukavan tasaisen vilskeen Kymijoen jylhissä rantamaisemissa.

Lukkan

Miksi valita juuri Lukkan lasituksen tuottajaksi?

Lukkan

Lukkanin tarina alkaa Sipoosta yli kolmenkymmen vuoden takaa. Uutteralla työllä ja tinkimättömällä asenteella olemme nousseet suomalaisen terassi- ja parvekelasituksen eturiviin Suomessa.

Lukkan

Lasitettu terassi kesän täydellistäjänä

Terassihaaveita

Lasitettu terassi pitää myös kätevästi kutsumattomat lintu- ja hyönteisvieraat loitolla. Hyttysparvet jäävät lasin taakse inisemään, eikä ruoantähteille halajavista ampiaisistakaan tarvitse enää kantaa murhetta.

Lukkan

Kotimaisuus on olennainen osa Lukkanin tarinaa

Lukkan

Alussa Aluroll tunnettiin nimellä Lasi Box Oy. Koska Kyösti Kakko ei löytänyt tuon ajan markkinoilta tarpeeksi laadukkaita liukulaseja, hän päätti alkaa valmistaa tuotteita itse.

Lukkan

Kevät koittaa varhain lasitetulla terassilla

Terassihaaveita

Jos kesä on usein juhlien ja illanistujaisten aikaa, niin kevättä luonnehtii monille heräämiseen ja liikkeelle lähtöön liittyvät mielikuvat. Lasitettu terassi kokeekin keväällä pienen renessanssin talven jäljiltä.

Lukkan

Joulun taikaa

Terassihaaveita

Pienillä muutoksilla lasitettu terassi on helppo sisustaa joulun tunnelmaan sopivaksi.

Lukkan

Haaveista todeksi – näin helppoa on hankkia lasitettu terassi

Tietoa terassin hankintaan

Haaveilua pidetään usein negatiivisena toimintona, vaikka usein juuri rohkea unelmointi ja luova vapaa ajattelu mahdollistaa isojen päätösten tekemisen!