Lukkan

Katsaus Lukkanin historiaan

Lukkan

Aina välillä täällä toimistolla tulee vastaan jotain yllättävää ja kiinnostavaa. Viime viikolla löysimme Lukkanin historian ensimmäisen esitteen ja siitä inspiroituneina ajattelimmekin nyt kertoa hieman yhtiömme historiasta ja sen toiminta-ajatuksista! Perinteitä ja uusia avauksia Kyösti Kokko perusti Lukkanin vuosikymmeniä sitten Sipoon Boxissa ajatuksella luoda niin laadukkaita ja kestäviä tuotteita, että niitä kelpaisi itsekin käyttää. Vuosikymmeniä on […]

Lukkan

Nyt kannattaa toimia! Syksy ja talvi ovat mitä oivinta aikaa lasitetun terassin hankkimiseen.

Terassihaaveita

Lasitettu terassi valmistuu vuodenajasta riippumatta - Talvella aikataulut ovat joustavammat kuin kovimpaan sesonkiaikaan.

Lukkan

Ilmaisen suunnittelukäynnin hyödyt

Terassihaaveita

Ilmainen suunnittelukäynti on oikeasti ilmainen. Joten mikset tarttuisi heti toimeen? Juuri nyt on nimittäin mitä parhain aika tilata esittelijämme kotiisi. Aloitetaan yhdessä sinun unelmiesi tilan rakentaminen!

Lukkan

Miksi valita juuri Lukkan lasituksen tuottajaksi?

Lukkan

Lukkanin tarina alkaa Sipoosta yli kolmenkymmen vuoden takaa. Uutteralla työllä ja tinkimättömällä asenteella olemme nousseet suomalaisen terassi- ja parvekelasituksen eturiviin Suomessa.

Lukkan

Lasitetusta terassista on iloa talvellakin

Terassihaaveita

Suomen talvi osaa välillä olla aika karmea. Aurinkoa ei juuri näy ja jos lämpötila joskus hetkellisesti kohoaakin vähän nollan yläpuolelle, tarkoittaa se useimmiten vain kylmyyttäkin läpitunkevampaa kosteutta.

Lukkan

Loppukesän juhlat lasitetulla terassilla

Terassin sisustaminen

Pitkän kuuman kesän hiipuessa hiljaa on mitä mainioin aika kokoontua tärkeiden ihmisten kanssa nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta sekä vielä paremmasta seurasta. Lasitetun terassin avulla yllättävät sadekuurotkaan eivät huoleta, ja illanistujaisesi ovat täydelliset.

Mies istuu tietokoneen ääressä lasitetulla terassilla luonnon keskellä.

Etätyöpäivä lasitetulla terassilla

Inspiraatiot ja ideat

Lasitetun terassin saa helposti taipumaan moneksi eri tilaksi. Pienin sisustuksellisin muutoksin siitä on helppo loihtia myös oma kotoinen mutta tehokas etätyöpisteensä, jossa työskentely voi olla samaan aikaan mukavaa ja toimivaa.

Terassilasit Kuopio | Tyttö istuu sohvalla lasitetulla terassilla ja lukee kirjaa

Valoa ja energiaa

Terassihaaveita

Huhtikuu on kuukausista ihanin. Talvi alkaa olla jo takana, kesä on vielä edessä. Muuttolinnut palailevat pesimispuuhiin, valo jatkaa lisääntymistään ja kaikki sykkii energiaa kuin koko talven ladattu mobiililaitteen akku. Lasitettu terassi on oiva kohde tämän energian suuntaamiseen.

Lukkan

Lukkan on ympäristöystävällinen valinta

Lukkan

Me olemme poistuneet metsästä, emmekä pääse sinne enää koskaan takaisin. Lasitetun terassin avulla voimme kuitenkin ottaa turvallisen askeleen lähemmäs meitä nyt ja jatkossa ympäröivää luontoa.

lasitettu terassi Lukkanilta

Miksi hankkia lasitettu terassi?

Tietoa terassin hankintaan

Terassin lasitusten hankkimiseen liittyy kuitenkin niin ilmeisiä suoria etuja, että päätimme koota ne tähän kirjoitukseen, helposti lähestyttävään muotoon. Olkaa hyvät!

lukkan asuntomessuilla

Lasitettu terassi nostaa asuntosi arvoa

Terassihaaveita

Uutta asuntoa hankkiessa sen eteenpäin myyminen ei välttämättä ole päällimmäisenä mielessä - eikä tarvitsekaan olla. Asunnon remontointia ja varustelua suunnitellessa on silti järkevää pohtia valittujen ratkaisujen vaikutusta kohteen jälleenmyyntihintaan.

Lukkan

Näin sisustat raikkaan keväisen terassin

Terassihaaveita

Vaikka lasitettu terassi taipuu helposti erilaisiin vaihtuviin ratkaisuihin, on jo suunniteluvaiheessa hyvä harkita tarkkaan sitä mitä tarkoitusta terassin tulisi palvella. Lienee itsestään selvää, että puuhakkaan viisihenkisen perheen tilan tarpeet ovat erilaiset kuin lukemista ja rauhaa arvostavan pariskunnan.

Lukkan

Sisustusvinkkejä talviselle terassille

Terassihaaveita

Talvinen terassi tuntuu mahdottomuudelta. Mutta kuten toisaalla kerroimme, erinomaisesti lasitettuna talvinen terassikin taipuu yllättävän moneen. Oikeastaan vain oma luovuus on rajana talvisen terassin käyttöä mietittäessä.

Terassilasitus

Terassilasituksesta voi saada kotitalousvähennyksiä

Tietoa terassin hankintaan

Vaikka lasitus tunnetusti lisää sekä terassin käyttöarvoa että myös kiinteistön jälleenmyyntihintaa, saattaa suhteellisen arvokas kertahankinta silti mietityttää jo pelkästään kustannuksellisista syistä.

lukkan asuntomessuilla

Lukkan näkyvästi mukana Kouvolan asuntomessuilla

Lukkan

Vuonna 2019 asuntomessut järjestettiin Kouvolassa. Reilusti yli satatuhatta vierasta takasivat mukavan tasaisen vilskeen Kymijoen jylhissä rantamaisemissa.

Lukkan

Lasitettu terassi kesän täydellistäjänä

Terassihaaveita

Lasitettu terassi pitää myös kätevästi kutsumattomat lintu- ja hyönteisvieraat loitolla. Hyttysparvet jäävät lasin taakse inisemään, eikä ruoantähteille halajavista ampiaisistakaan tarvitse enää kantaa murhetta.

Lukkan

Kotimaisuus on olennainen osa Lukkanin tarinaa

Lukkan

Alussa Aluroll tunnettiin nimellä Lasi Box Oy. Koska Kyösti Kakko ei löytänyt tuon ajan markkinoilta tarpeeksi laadukkaita liukulaseja, hän päätti alkaa valmistaa tuotteita itse.

Lukkan

Kevät koittaa varhain lasitetulla terassilla

Terassihaaveita

Jos kesä on usein juhlien ja illanistujaisten aikaa, niin kevättä luonnehtii monille heräämiseen ja liikkeelle lähtöön liittyvät mielikuvat. Lasitettu terassi kokeekin keväällä pienen renessanssin talven jäljiltä.

Lukkan

Joulun taikaa

Terassihaaveita

Pienillä muutoksilla lasitettu terassi on helppo sisustaa joulun tunnelmaan sopivaksi.

Lukkan

Haaveista todeksi – näin helppoa on hankkia lasitettu terassi

Tietoa terassin hankintaan

Haaveilua pidetään usein negatiivisena toimintona, vaikka usein juuri rohkea unelmointi ja luova vapaa ajattelu mahdollistaa isojen päätösten tekemisen!


Lukkan

Lähetä viesti