Liukuvat terassilasit

Liukuvat terassilasit suojaavat terassiasi tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta.

Terassilasituksen hinta - mistä se muodostuu?

Lukkanin liukuvat terassilasit

Liukuvat terassilasit antavat erinomaisen suojan sääolosuhteita, likaa ja melua vastaan. Valmistamme kolmea eri pystypuitteellista, liukuvaa terassilasia.

Lukkan Aava on moderni ja tyylikäs ratkaisu. Aava -liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Profiilit ovat hyvin vahvoja, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla suuria, mikä parantaa näkymän esteettömyyttä. Järjestelmän kumitiivisteet jäävät täysin alumiiniprofiilien sisälle. Profiileissa on täysin uudentyyppinen struktuurimaalipinta, joka suojaa hyvin naarmuuntumiselta.

Lukkan GL on Lukkanin ensimmäinen liukulasituote. Se on tyylikkään funktionaalinen ja toimintavarma liukulasi, jonka suosio on kestänyt vuosikymmeniä.

Lukkan Termo  on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla. Tyypillisimpiä käyttökohteita järjestelmälle ovat viherhuoneet ja puolilämpöiset tilat. Lukkan Termo -liukulasitus pidentää terassin vuotuista käyttöaikaa entisestään.

Liukuvissa terassilaseissa käytettävä lasi on karkaistua turvalasia, joka vaatii rikkoutuakseen kovan iskun ja rikkoutuessaan hajoaa pieniksi tylppäreunaisiksi muruiksi, jotka eivät aiheuta vakavaa loukkaantumisriskiä. Liukulasit ovat saaneet CE-merkin. VTT on testannut Lukkanin kaikkien liukulasimallien tuulenpaineen ja iskunkestävyyden.

Liukuvien terassilasien lukitukseen on saatavilla monia eri vaihtoehtoja. Lukkanin lukitusjärjestelmät ovat tyylikkään viimeisteltyjä. Lue lisää eri lukitusvaihtoehdoista tästä. Pystypuitteettomiin kääntyviin terassilaseihin pääset tutustumaan tästä. Liukulasit ja kääntyvät terassilasit sopivat toki myös lasiterassikokonaisuuteemme.

Lukkan GL

Lukkan Aava

Lukkan Termo

Lukkan Tyyni

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (4mm – 8mm) karkaistua turvalasia.
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)
  • Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme liukuviin terassilaseihin

Näin ostat terassilasituksen

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan
Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.