Meistä

Paremman asumisen puolesta jo vuodesta 1989 – Lukkanilta saat huoltovapaata laatua vuosikymmeniksi.

Lukkan

Pitkäjänteisesti, tinkimättömästi ja hyvässä hengessä

Lukkanille tunnusomaista on halu tehdä asiat vielä vähän paremmin

Meidän yrityksemme tarina alkaa vuodesta 1989, jolloin Kyösti Kokko perusti Lukkan-tuotteita edelleen valmistavan Aluroll Oy:n Sipoossa, Boxin kylässä. Koska Kyösti ei löytänyt tuon ajan markkinoilta tarpeeksi laadukkaita liukulaseja, hän päätti alkaa valmistaa tuotteita itse. Liukulaseja seurasivat jo pian ratkaisut sekä kiinteisiin lasituksiin että alumiinikaiteisiin, ja lisää seurasi perässä.

Lukkanin tekemistä on alusta alkaen ajanut halu tehdä asiat vielä vähän paremmin, ja tämä näkyy nykyisten tuotteittemme tinkimättömässä laadussa. Niiden yksityiskohtia on hiottu lukemattomia kertoja, ja nykyisellään ne ovatkin nerokkaan yksinkertaisia, kestäviä ja samalla luotettavia. Haluamme haastaa nykyisen kertakäyttökulttuurin ja puolittain tekemisen mentaliteetin. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat pitkäikäisiä. Näennäisesti eri lasitukset voivat olla hyvin saman näköisiä, mutta erot piilevät komponenttien laadussa ja suunnittelun yksityiskohdissa. Viimeisimpinä suunnittelun helminämme voidaan mainita yhdessä Abloyn kanssa kehitetty ja patentoitu Lukkan-lukitusjärjestelmä sekä entistä kevyemmät ja sirommat Lukkan Aava -liukulasit.

Lukkan
Lukkan

Yhteistyön voimalla

Lukkanin tuotteet ovat saaneet kotimaisesta tuotannosta kertovan avainlipputunnuksen ja lisäksi Aava liukulasillemme on myönnetty Design From Finland -merkki. Tuotteemme valmistetaan lähes yksinomaan Suomessa alihankituista komponenteista ja materiaaleista. Tuotteitamme jälleenmyydään ja asennetaan koko maan kattavalla alueella. Valitsemalla Lukkanin tuotteet et tue ainoastaan kotimaista osaamista ja tekemistä, vaan myös suoraan oman kylän pienyrityksiä, jotka usein myyvät ja asentavat tuotteemme, ja joista monet ovat kulkeneet meidän matkassamme aina yrityksemme alkuajoista asti. Meille on kunnia-asia palvella jälleenmyyjiämme mahdollisimman hyvin ja olla yhteistyökumppaneidemme luottamuksen arvoisia. Pidämme kynsin hampain kiinni toimituslupauksistamme ja haluamme tarjota jälleenmyyjillemme toimialan parhaat myynnin sähköiset työkalut ja tuotekonfiguraattorit. Lukkan on saanut näiden työkalujen kehittämiseen tukea myös EU:n aluekehitysrahastolta.

Kyöstin aloittaessa yli kolmekymmentä vuotta sitten Lukkanin tarinan maailma oli kovin erilainen paikka, mutta pienestä Boxin kylästä aloittaneen Lukkanin tarina jatkuu yhä ja on vasta alussa. Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee nykyisin Lahdessa – ja viime vuodet olemme kasvaneet kovaa vauhtia. Kaikilla on kuitenkin aina parantamisen varaa ja niin on meilläkin. Mylläämme jatkuvasti toimintaamme tavoitteenamme palvella ja tukea jälleenmyyjiämme mahdollisimman hyvin. Sitä kautta uskomme, että myös kuluttajien kokemus Lukkan tuotteista ja niiden ostamisesta on mahdollisimman hyvä. Ilman palautetta olemme kuitenkin sokeita. Otamme mielellämme vastaan risuja ja ruusuja! Meidät tavoittaa parhaiten osoitteesta asiakaspalvelu@lukkan.fi tai numerosta 029 1230 221.

Lukkan
Lukkan

Kyösti Kokko, Lukkanin perustaja

Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.