Kaiteet ja ovet

Lukkanin kaiteita käytetään terasseilla, rappusissa tai parvekelasitusten kaiteina. Lukkanin tukeva saranaovi voi olla järkevin ratkaisu terassille, jos se on hyvin kovassa käytössä.

Lukkan

Lukkanin kaiteet on tehty kestämään

Kaiteita voidaan käyttää terassilla, rappusissa, parvekelasitusten kaiteina, tai pelkästään visuaalisena ratkaisuna

Kaide tulee rakentaa, jos putoamiskorkeus tasanteelta, esim terassilta, ylittää 50 cm ja putoamisen vaara on olemassa. Kaiteen minimikorkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan.

Lukkan LP-kaide

Lukkan LP-kaide on hyvin monikäyttöinen kaide. Sen ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen. Kaide koostuu vain muutamasta komponentista ja on helposti muunneltava.  Kaiteen ulkonäköä voi muunnella esim. siten, että käsijohteen ja lasin väliin jää aukko tai lasitus alkaa suoraan käsijohteesta. Kaiteeseen on lisäksi valittavissa monipuolisesti eri lasivaihtoehtoja ja kaideprofiilien värejä. Kaide voidaan kiinnittää joko taso- tai otsapintaan. Pyöristetty kaiteen käsijohde runkotolppien päällä on erittäin tukeva. Sen päälle voidaan asentaa helposti myös liukulasitukset tai parvekelasitukset.

Kysy lisää LP-kaiteesta jälleenmyyjiltämme!

Turvaa ja käyttömukavuutta Lukkanin ovilla

Lukkan toimittaa mittatilaustyönä saranaovia loppuasiakkaan toiveiden mukaisesti.  Saranaovi voi olla järkevin ratkaisu myös terassille, jos se on hyvin kovassa käytössä.

Lukkanin alumiiniovet valmistetaan aina mittatilaustyönä halutuilla ominaisuuksilla ja mitoilla loppuasiakkaan toiveiden mukaisesti. Ovet on saatavilla yksi- tai kaksilehtisenä, välivaakapuitteilla ja potkulevyllä. Ovet on saatavina lämpimiin tai kylmiin tiloihin. Oveen voidaan liittää myös kiinteä ikkuna sivulle tai oven yläpuolelle. Ovien lukitukset ja varustelut toteutetaan asiakaskohtaisina ratkaisuina. Lukkanin ovet ovat CE-merkittyjä.

Kysy lisää Lukkan ovista jälleenmyyjiltämme!

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

RAL-9006

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lukitus

Abloy lukitus asikkaan toiveiden mukaisesti.
Sertifikaatit

CE-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Ovien suoritusarvot standardin EN 14351-1 + AI:2020 mukaisesti
  • Tuulenpaineen kestävyys: 3C
  • Äänitekniset ominaisuudet: 40 dB
  • Ilmanpitävyys: 4

Miksi Lukkanin ovet ja kaiteet?

Huippulaatuiset tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella

Lukkanin tekemistä ajaa halu tehdä asiat vielä vähän paremmin, ja tämä näkyy nykyisten tuotteittemme tinkimättömässä laadussa. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Lukkan-terassilasitus on käytännöllinen, kestävä ja turvallinen ratkaisu. Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joille annamme viiden vuoden takuun. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Kotimaista osaamista alusta loppuun

Lukkanin komponentit ja materiaalit ostetaan lähes yksinomaan kotimaisilta alihankkijoilta ja tuotantotilamme sijaitsevat Lahden Mukkulassa. Tuotteillamme on Avainlippu- ja Design from Finland -merkki. Lukkan -tuotteiden asennuksista vastaavat aina paikalliset ammattilaiset.

Sovi maksuton arviokäynti

Lukkan-lasituksen toteutus alkaa arviokäynnistä, jossa valitsemanne jälleenmyyjämme suunnittelee kanssasi tarpeisiisi sopivan lasituksen, tekee tarvittavat mittauksen ja laskee tarjouksen lasituksesta.

Käynti on maksuton, etkä sitoudu tässä vaiheessa mihinkään.

Lukkan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Lukkaniin tai paikalliseen Lukkan-jälleenmyyjääsi.

Lukkan

Suunnittelu ja kustannusarvio

Jälleenmyyjämme suunnittelee terassin toiveidesi mukaan ja antaa tarjouksen työstä.

Lukkan

Kääritään hihat

Työ toteutetaan sovittuna ajankohtana. Mittatilaustyönä tehdyn terassin toimitusaika on yleensä noin 5 viikkoa ja asennusaika 1-3 päivää.

Lukkan

Kaikki valmista!

Nauti uuden tilan tunnelmasta. Jälleenmyyjämme neuvoo sinua terassin käyttöön liittyen.

Lukkan blogi

Katsaus Lukkanin historiaan

Aina välillä täällä toimistolla tulee vastaan jotain yllättävää ja kiinnostavaa. Viime viikolla löysimme Lukkanin historian ensimmäisen esitteen ja siitä inspiroituneina ajattelimmekin nyt kertoa hieman yhtiömme historiasta ja sen toiminta-ajatuksista! Perinteitä ja uusia avauksia Kyösti Kokko perusti Lukkanin vuosikymmeniä sitten Sipoon Boxissa ajatuksella luoda niin laadukkaita ja kestäviä tuotteita, että niitä kelpaisi itsekin käyttää. Vuosikymmeniä on […]

LUE LISÄÄ

Nyt kannattaa toimia! Syksy ja talvi ovat mitä oivinta aikaa lasitetun terassin hankkimiseen.

Lasitettu terassi valmistuu vuodenajasta riippumatta - Talvella aikataulut ovat joustavammat kuin kovimpaan sesonkiaikaan.

LUE LISÄÄ

Ilmaisen suunnittelukäynnin hyödyt

Ilmainen suunnittelukäynti on oikeasti ilmainen. Joten mikset tarttuisi heti toimeen? Juuri nyt on nimittäin mitä parhain aika tilata esittelijämme kotiisi. Aloitetaan yhdessä sinun unelmiesi tilan rakentaminen!

LUE LISÄÄ

Jälleenmyyntiketjumme kattaa koko Suomen

Lukkanin jälleenmyyntiketju palvelee sinua Hangosta Nuorgamiin. Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Lukkan
Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti