Terassilasit

Terassilaseilla saat lisää tilaa ja tilojen käyttömukavuutta niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Lukkanin kotimaisesta valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset terassilasiratkaisut.

Lukkan

Tutustu tuoteratkaisuihimme

Lukkan

Lasiterassit

Lukkanin lasiterassi tyylikäs ja viimeistelty kokonaisuus, joka kruunaa kotisi.

Lukkan

Liukuvat terassilasit

Pystypuitteellinen Lukkan -liukulasitus on tyylikäs ratkaisu, joka suojaa tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta.

Lukkan

Lukitusjärjestelmät

Nauti terassistasi turvallisin mielin.

Lukkan

Puitteettomat terassilasit

Kääntyvät pystypuitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Miksi valita Lukkan terassilasitus?

Huippulaatuiset terassilasit yli 30 vuoden kokemuksella

Lukkanin tekemistä ajaa halu tehdä asiat vielä vähän paremmin, ja tämä näkyy nykyisten tuotteittemme tinkimättömässä laadussa. Suomessa suunniteltu ja valmistetut Lukkan- terassilasit ovat käytännöllisiä, kestäviä ja turvallisia. Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joille annamme viiden vuoden takuun. Terassilasimme ovat CE-merkittyjä.

Kun valitset Lukkan-lasitusjärjestelmän, valitsen huolettoman ja huoltovapaan ratkaisun.

Terassilasit räätälöitävissä tarpeidesi mukaan

Valmistamme mittatilaustyönä ja kustannustehokkaasti sellaisetkin terassit, joita moni muu ei pysty tai halua tehdä. Tehtaamme tuotantoprosessi on erittäin joustava ja jälleenmyyjillämme asentavat luotettavasti ja rautaisella ammattitaidolla monimutkaisetkin kohteet. Lisäksi tuotevalikoimamme on laaja, meiltä saat kaiken yhden katon alta.

Kotimaista osaamista alusta loppuun

Lukkanin komponentit ja materiaalit ostetaan lähes yksinomaan kotimaisilta alihankkijoilta ja tuotantotilamme sijaitsevat Lahden Mukkulassa. Tuotteillamme on Avainlippu- ja Design from Finland -merkki. Lukkan -tuotteiden asennuksista vastaavat aina paikalliset ammattilaiset.

Sovi maksuton arviokäynti

Lukkan- terassilasituksen toteutus alkaa arviokäynnistä, jossa valitsemanne jälleenmyyjämme suunnittelee kanssasi tarpeisiisi sopivan terassilasituksen, tekee tarvittavat mittauksen ja laskee tarjouksen lasituksesta.

Käynti on maksuton, etkä sitoudu tässä vaiheessa mihinkään.

Lukkan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Lukkaniin tai paikalliseen Lukkan-jälleenmyyjääsi.

Lukkan

Suunnittelu ja kustannusarvio

Jälleenmyyjämme suunnittelee terassin toiveidesi mukaan ja antaa tarjouksen työstä.

Lukkan

Kääritään hihat

Työ toteutetaan sovittuna ajankohtana. Mittatilaustyönä tehdyn terassin toimitusaika on yleensä noin 5 viikkoa ja asennusaika 1-3 päivää.

Lukkan

Kaikki valmista!

Nauti uuden tilan tunnelmasta. Jälleenmyyjämme neuvoo sinua terassin käyttöön liittyen.

Jälleenmyyntiketjumme kattaa koko Suomen

Lukkanin jälleenmyyntiketju palvelee sinua Hangosta Nuorgamiin. Etsi lähin jälleenmyyjäsi.

Lukkan

Lukkan blogi

Ilmaisen suunnittelukäynnin hyödyt

Ilmainen suunnittelukäynti on oikeasti ilmainen. Joten mikset tarttuisi heti toimeen? Juuri nyt on nimittäin mitä parhain aika tilata esittelijämme kotiisi. Aloitetaan yhdessä sinun unelmiesi tilan rakentaminen!

LUE LISÄÄ

Etätyöpäivä lasitetulla terassilla

Lasitetun terassin saa helposti taipumaan moneksi eri tilaksi. Pienin sisustuksellisin muutoksin siitä on helppo loihtia myös oma kotoinen mutta tehokas etätyöpisteensä, jossa työskentely voi olla samaan aikaan mukavaa ja toimivaa.

LUE LISÄÄ

Valoa ja energiaa

Huhtikuu on kuukausista ihanin. Talvi alkaa olla jo takana, kesä on vielä edessä. Muuttolinnut palailevat pesimispuuhiin, valo jatkaa lisääntymistään ja kaikki sykkii energiaa kuin koko talven ladattu mobiililaitteen akku. Lasitettu terassi on oiva kohde tämän energian suuntaamiseen.

LUE LISÄÄ

Näin ostat terassilasit

Onko terassilasien hankinta ajankohtaista? Terassilasien osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa terassilasien hankintaan.

Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti

    Lukkan

    Lähetä viesti