Lasiterassin hinta

Lasiterassin hinta muodostuu monesta tekijästä. Tällä sivulla käymme läpi hintaan vaikuttavia tekijöitä.

Lukkan

Mistä lasiterassin hinta muodostuu?

Lukkanilla terassit toteutetaan mittatilaustyönä, joten yhtä pysyvää hintaa terasseille ei voi antaa. Hinta muodostuu asennustyön, tuotteen ja lisäpalveluiden yhteissummana. Jälleenmyyjämme pystyvät antamaan tarkan ja sitovan hintatarjouksen maksuttoman arviointikäynnin yhteydessä. Paras tapa lähteä selvittämään lasitetun terassin kustannuksia ja toteutusvaihtoehtoja onkin kutsua asiantuntijamme paikan päälle.

Lisäksi tekemäsi valinnat esimerkiksi lasien ominaisuuksista, lukituksesta, väristä ja liukuovien mallista vaikuttavat kaikki lopputuotteen hintaan. Myös terassin valmistajan valinta vaikuttaa hintaan. Näennäisesti terassit voivat muistuttaa toisiaan, mutta käytännössä niiden suunnittelu, yksityiskohdat ja komponentit eroavat melko paljon toisistaan.

Aivan kuten muissakin hankinnoissa, kaikkein halvin ei välttämättä ole se järkevin vaihtoehto!

Terassilaseja hankkiessa voi hyödyntää myös rahoitusta, jonka avulla terassin kustannukset jakautuvat kuukausieriin

Lasiterassin hintaan vaikuttavia tekijöitä:
Lasiterassin pohja

Hyvä ja laadukas terassi lähtee liikkeelle tukevista perustuksita. Terassin pohjan ratkaisut vaikuttavat merkittävästi projektin työmäärään ja sitä kautta terassin kustannuksiin.

Lasiterassin pinta-ala

Terassin pinta-ala on yksi suurimpia hintaan vaikuttavia tekijöitä. Kahdenkymmenen neliön terassi ei välttämättä maksa tuplasti kymmenen neliön terassiin verrattuna, mutta kauaksi siitä ei välttämättä jäädä. Materiaalikustannukset kasvavat lähes lineaarisesti, mutta työn kustannus ei välttämättä.

Lasiterassin liukuovet

Lukkan valmistaa neljää eri liukulasimallia, joiden valmistuskustannukset ja siten myös hinta vaihtelevat. Myös valitsemillasi lukituksilla on melko suuri vaikutus liukulasitusten hintaan.

Räätälöinti ja erityistoiveet

Lähtökohtaisesti otamme haasteet vastaan myös tavallisuudesta poikkeavien terassiratkaisujen suhteen. Omat ideat ja toiveet kannattaa esittää mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, niin ne voidaan ottaa huomioon jo suunnittelutyössä. Erityistoiveet ja räätälöinti vaikuttavat osaltaan projektin kokonaishintaan. Erikoisväri ja erikoislasit maksavat enemmän kuin niin sanotut vakiovaihtoehdot. Lukkanin vaikiovärejä ovat musta (RAL 9005), siniharmaa (RAL 7024) ja valkoinen (RAL 9010). Kirkas karkaistu lasi on puolestaan edullisin lasivaihtoehto.

 

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (4mm – 8mm) karkaistua turvalasia.
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)
  • Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme liukuviin terassilaseihin

Ostajan opas

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan
Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.