Puitteettomat terassilasit

Puitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Lukkan

Lukkanin puitteettomat Jokke-terassilasit

Puitteettomat Jokke-terassilasit muodostavat sivuun avautuvan pystypuitteettoman lasitusjärjestelmän, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Pystypuitteeton lasitus on siro ja miltei huomaamaton.

Lukkanin puitteettomien Jokke-terassilasien lasilistat ovat muotoiltu tyylikkäästi aaltoilevaksi, ja liittymäkohdat ympäröiviin rakenteisiin viimeistellään päätytulpilla ja peiteprofiileilla. Järjestelmä on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä. Järjestelmän lasina käytetään 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Puitteettomille terassilaseillemme on myönnetty CE-merkki. VTT on testannut Lukkanin kääntyvän terassilasituksen tuulenpaineen, pistekuormituksen ja iskunkestävyyden.

Puitteettomat terassilasit sopivat myös lasiterassikokonaisuuteemme.

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Mattamusta ei ole Termo-liukulasin vakioväri.
Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (8mm – 10mm) karkaistua turvalasia
Lukitus

Saatavana Lukkan-patiolukitus. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • EN 12211: luokka 3
  • Pysty- ja vaakasuora pistekuormitus: EN 13115, luokka 3
  • Iskunkestävyys: EN 13049, luokka 1: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme puitteettomiin terassilaseihin

Näin ostat terassilasituksen

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan

Upea näköala pystypuitteettomilla terassilaseilla

Ei näköesteitä

Puitteettomia terassilaseja kannattaa harkita paikkoihin, jossa halutaan nauttia maisemasta ilman häiritseviä esteitä. Ne antavat terassillesi näyttävän, modernin ulkoasun kaikkine lasitetun terassin etuineen näköalan kärsimättä.

Turvallisuudesta tinkimättä

Kaikki terassulasituotteemmee ovat turvallisia, tukevia ja ne kestävät käyttöä. Järjestelmälle on myönnetty CE-merkki. VTT on testannut Lukkanin kääntyvän terassilasituksen tuulenpaineen, pistekuormituksen ja iskunkestävyyden.

 

Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti