Terassilasituksen hinta

Terassilasituksen hinta on riippuvainen muun muassa terassin koosta, materiaaleista, valituista tuotteista ja erikoisratkaisuista. Tästä voit lukea lisää terassilasituksen hintaan vaikuttavista tekijöistä.

Terassilasituksen hinta - mistä se muodostuu?

Terassilasituksen hinta on monen tekijän summa

Toteutamme lasitetut terassia räätälöitynä työnä, joka vaikuttaa myös kokonaisuuden hintaan. Terassilasituksen hinta muodostuu mm. työn, terassityypin ja erikoistoiveiden mukaan. Jos haluat tarkan hintatarjouksen, ota yhteyttä paikalliseen Lukkan-jälleenmyyjääsi ja sovi maksuton arviokäynti, jossa käydään läpi tarpeenne ja vaihtoehtonne. Mittakäynnin jälkeen jälleenmyyjämme pystyy antamaan sinulle tarkan tarjouksen ja hinnan.

Hintaan vaikuttavat monet tekijät ja valinnat lasien tyypistä ja ominaisuuksista lukitukseen, väriin, liukuovien malliin sekä perustuksiin. Vaikka terassit saatavat päällisin puolin muistuttaa kovasti toisiaan, saattavat erota toisistaan merkittävästi. Tuotteiden erot tulevat näkyviin yksityiskohdissa, kuten suunnittelussa, komponenteissa ja viimeistelyssä. Nämä tekijät voivat tuntua pieniltä yksityiskohdilta, mutta käytännössä niillä on usein iso merkitys terassin käyttömukavuuteen ja elinikään.

Terassilasituksen hankinta on pitkän aikavälin sijoitus, joka sekä lisää kotiin tai vapaa-ajan asunnolle uuden huoneen, että parantaa kiinteistön arvoa pysyvästi. Kuten muissakin hankinnoissa, halvin ei välttämättä ole pitkässä juoksussa paras vaihtoehto.

Terassilasitusten hankintaan kannattaa myös harkita rahoitusvaihtoehtoa, jolloin kustannukset saa kätevästi jaettua itselle sopiviin kuukausieriin.

Lasiterassin hinta: mikä siihen vaikuttaa?

Terassipohja

Vahvat perustukset toimivat kirjaimellisesti koko projektin kantavana voimana. Terassipohja vaikuttaa työmäärään ja sitä kautta lasiterassin hintaan merkittävästi. Jos esimerkiksi perustuksia joutuu vahvistamaan, kasvattaa se kustannuksia.

Terassilasituksen koko

Terassin koko vaikuttaa luonnollisesti lasiterassin hintaan, mutta terassin hinta ei välttämättä nouse lineaarisesti terassin pinta-alan mukana. Asiantuntijamme osaavat kertoa lisää terassin koon vaikutuksesta hintaan.

Terassilasituksen liukuovet

Lukkan myy useita eri liukuovia, joiden valmistuskustannukset ja hinta vaihtelevat. Se minkälaiset lukitukset valitset oviin, vaikuttaa myös hintaan.

Erityistoiveet ja lisävarusteet

Jos esimerkiksi haluatte terassillenne huurtumattomat lasit tai sävylasit, nostaa se terassin hintaa. Samoin jos tilaatte terassin muussa kuin vakiovärissä, nostaa se terassin hintaa. Yleisin terassin lisävaruste ovat kaihtimet ja rullaverhot, jotka nostavat kokonaishintaa merkittävästi.

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (4mm – 8mm) karkaistua turvalasia.
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)
  • Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme lasiterasseihin

Terassilasituksen hinta - näin ostat terassilasituksen

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan
Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti