Lasitettu terassi

Lukkanin lasitettu terassi on näyttävä ja tehokas suoja sääolosuhteilta, roskilta ja melulta!

Terassilasituksen hinta - mistä se muodostuu?

Lukkanin lasitettu terassi

Lasitettu terassi antaa erinomaisen suojan sääolosuhteita, likaa ja melua vastaan. Lukkanin lasitettuun terassiin kuuluvat lasikatto, alumiinirunko ja terassin liukuovet tai kääntyvät terassilasit. Valmistamme kolmea eri pystypuitteellista, liukuvaa terassilasia sekä kahta puitteetonta mallia. Halutessasi osa lasituksista voi olla myös kiinteitä.

Toteutamme lasiterassit laadukkaista materiaaleista, kotimaisena työnä.

Lukkanin lasikatto on tehty tiiviiksi ja se on hyvin viimeistelty tuote. Lukkanin lasitettu terassi kestää suuretkin lumikuormat. Lasikatoissa käytetään 8-10 mm karkaistua tai laminoitua turvalasia. Lasikatot voidaan toteuttaa pulpetti- ja harjakattomallisina. Suositeltu Lukkanin lasikaton kattokulma vaihtelee 5-25 asteen välillä. Lasikatto asennetaan tukevan alumiinista rakennetun terassirungon päälle. Lasikatto voidaan asentaa myös valmiin puurungon päälle käyttämällä Lukkanin valokattolistoja.

Lasikattoon ja terassirunkoon voidaan liittää helposti myös muut Lukkan -tuotteet, kuten liukulasit tai kääntyvät terassilasit,  kaiteet ja parvekelasitukset, jolloin terassin saa täysin katettua. Voit tutustua tarkemmin liukkulaseihimme tästä ja kääntyvään terassilasitukseen tästä. Halutessanne osan terassin lasituksista voi toteuttaa myös kiinteillä Lukkan KL-lasituksilla, joilla voidaan toteuttaa joustavasti myös monimutkaisempia rakenteita. Lukkan-terassien yksi vahvuuksista onkin niiden monipuolisuus ja muunneltavuus.

Alkoiko lasiterassin osto houkuttelemaan? Voit sopia ilmaisen tarjouskäynnin, jotta pääset suunnittelemaan juuri sinulle sopivaa lasiterassia jälleenmyyjämme kanssa.

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (4mm – 8mm) karkaistua turvalasia.
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)
  • Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme lasitettuihin terasseihin

Näin ostat lasitetut terassin

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan

Onko lasitettu terassi ajatuksissasi? Tällaisia asioita kannattaa huomioida:

Lasitetun terassin käyttötarkoitus

Lasitettua terassia voidaan hyödyntää niin arjessa kuin juhlassa – niin oleskelutilana, leikkipaikkana kuin varastonakin. Se on myös erinomainen talon yhteydessä oleva ”kasvihuone”, koska lasiset terassit ovat aina valoisia ja yleensä myös sopivan viileitä tiloja kasveille. Suunnittele terassi niin, että se sopii käyttötarkoituksiisi.

Lasiterassin hinta

Lukkanin terassit toteutetaan mittatilaustyönä, joten terasseilleimme ei ole standardihintaa. Hinta on valitsemiesi ominaisuuksien, tuotteiden, työn ja mahdollisten lisäpalveluiden summa. Jälleenmyyjämme pystyvät antamaan tarkan ja sitovan tarjouksen työstä maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä.

Ilmansuunnat – nokka kohti etelää?

Suosituin suunta terassille on etelään ja länteen katsova terassi. Näin valoa ja aurinkoa tulee terassille eniten. Pohjoisen ja idän puolelle sijoitetut terassit ovat hämärämpiä ja viileämpiä – tosin jossain tilanteissa voi olla tarkoituksenmukaista pitää lasitettu terassi nimenomaan hämäränä ja mukavan viileänä. Kun valitsee materiaaleja, on ilmansuunnilla iso merkitys: etelän suuntaan kannattaa valita auringolta ja häikäisyltä suojaavat lasit, ja pohjoisen suuntaan eristelasit kylmän varalle.

Lasiterassin käytön helppous

Terassia suunnitellessa kannattaa huomioida sen käyttötarkoitus ja priorisoida käytännöllisyyttä. Esimerkiksi lapsiperheessä on hyvä satsata tukeviin liukulaseihin, tai pohtia myös kiinteää saranaovea.

Laadukkaan terassilasituotteen tunnistat huolitellusta ja viimeistellystä ulkoasusta. Hyvin toteutettu liukuovi liukuu äänettömästi nitisemättä, eikä notku.

Tiesitkö – myös syksy ja talvi ovat hyvää aikaa hankkia lasitettu terassi

Lasitus pidentää mukavasti terassikautta sekä keväällä että syksyllä, mutta tiesitkö, että myös lasituksen hankkimiseen syksy ja talvi ovat mitä otollisinta aikaa? Jos siis unelmissa siintää oman terassin lasitus, niin ei kannata jäädä odottamaan kevättä tai kesää, vaan toimeen voi tarttua vaikka heti.

Lasitettu terassi ja rakennusmääräykset

Rakennusmääräykset vaihtelevat kuntien välillä, mutta lupa-asian kannattaa aina selvittää ennen rakennusprojektin alkua. Helpoin ja varmin tapa selvittää asia kerralla on ottaa yhteyttä terassin jälleenmyyjälle tai oman kuntasi rakennusviranomaisille.

Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti