Terassilasitus

Terassilasitus antaa lisää tilaa ja tilojen käyttömukavuutta niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin.

Lukkan

Lukkanin terassilasitus

Terassilasitus tarjoaa suojaa säältä, lialta ja melulta. Terassilasitusratkaisumme sisältää lasikaton, alumiinirungon ja liukuovet tai kääntyvät terassilasit. Niin halutessasi, osa lasituksista voi olla myös kiinteitä.

Lasikattomme on tiivis ja viimeistelty tuote, joka on erityisesti suunniteltu kestämään Suomessa tyypilliset, välillä raskaatkin lumikuormat. Lasikatoissamme on käytössä 8-10 mm karkaistu tai laminoitu turvalasi. Pystymme toteutamaan lasikaton pulpetti- tai harjakattomallisina, lasikaton kulman vaihdellessa 5-25 asteen välillä. Ennen lasikattoa pystytetään tukeva, alumiinirakenteinen terassirunko, joka päälle lasikatto asennetaan. Lasikattomme on mahdollista asentaa myös jo olemassa olevan puurungon päälle hyödyntämällä alumiinisia valokattolistojamme.

Terassirunkoon ja lasikattoon on liitettävissä myös muut terassilasitustuotteemme, kuten liukulasit ja kääntyvät terassilasit. Tällöin koko terassi saadaan katettua.

Tutustu tarkemmin liukulaseihimme tästä ja kääntyviin terassilaseihimme tästä. Kannattaa tutustua erityisesti Lukkanin uusiin puitteettomiin Tyyni-liukulaseihin.

Osa terassilasituksista on myös toteutettavissa kinteillä Lukkan KL-lasituksilla, joilla voimme toteuttaa myös monimutkaisempia rakenteita. Terassiemme suuri vahvuus onkin niiden monipuolisuus ja muunneltavuus.

Olisko aika hankkia terassilasitus? Sovi aika jälleenmyyjämme kanssa ja pääset suunnittelemaan ammattilaisen kanssa unelmiesi terassilasitusta. Hän voi antaa teille myös hintatarjouksen Lukkanin terassilasituksesta.

Kaikki terassilasituksemme toteutetaan kotimaisena työnä ja parhaista materiaaleista.

Katso Aava-liukulasin 3D-malli

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (4mm – 8mm) karkaistua turvalasia.
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)
  • Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme terassilasituksiin

Terassilasitus - ostajan opas

Onko terassilasituksen hankinta ajankohtaista? Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan

Terassilasitus - mitä kannattaa huomioida hankinnassa?

Terassilasitus on hankinta, joka tehdään yleensä pitkällä tähtäimellä. Hankkit lasituksen sitten kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, kannattaa jo suunnitteluvaiheessa huomioida useita asioita. Tässä niistä muutama. Lisää voit lukea terassilasituksen ostajan oppaastamme.

Terassilasituksen käyttötarkoitus

Lasitettu terassi on varsin monipuolinen tila, ja sitä voikin hydyntää niin arjessa kuin juhlassakin. Lasitettu terassi soveltuu niin oleskeluun, leikkimiseen kuin vaikkapa talvivarastointiin.

Lasitettu terassi on oiva ”kasvihuone”

Monet kasvit viihtyvät valoisassa ja sopivan viileässä tilassa. Talon yhteydessä oleva lasitettu terassi on siksi mainio paikka esimerkiksi talvehtiville kasveille.

Terassilasituksen hinta

Kaikki lasitetut terassimme toteutetaan räätälöitynä mittatilaustyönä ja haluamme huomioida asiakkaidemme erityistoiveet, joten meillä ei ole olemassa hinnastoa. Hinta muodostuu valituista ominaisuuksista, tuotteista, työstä ja mahdollisista erityistoiveista. Paras tapa saada hinta-arvio on ottaa yhteyttä jälleenmyyjiimme ja varata ilmainen arviokäynti!

Onko ilmansuunnalla väliä?

Suurin osa toteuttamistamme terasseista ”katsoo” etelään ja länteen, jolloin terassi on valoisin, mutta myös kuumin kesäisin. Pohjoisen ja idän puolella terassit ovat hämärämpiä, mutta viileämpiä. Ilmansuunnalla ei itsessään ole suurta merkitystä, kunhan vain materiaalit valitaan ilmansuuntaan sopivasti: etelän suuntaan häikäisyä suojaavat lasit ja pohjoisen suuntaan eristävät lasit pakkasen varalle.

Terassilasituksen käytön helppoys

Jo suunnitteluvaiheessa kannattaa miettiä, mihin terassia käytännössä tullaan eniten käyttämään. Esimerkiksi lapsiperheessä on järkevää satsata tukeviin liukulaseihin tai harkita kiinteää saranaovea.

Laadukas  terassilasitus ei nitise eikä notku

Laadukkaan terassilasituotteen tunnistat huolitellusta ja viimeistellystä ulkoasusta. Hyvin toteutettu liukuovi liukuu äänettömästi nitisemättä ja notkumatta.

Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.