Terassin lasitus

Harkitsetko terassin lasitusta? Lukkanin  terassilasit suojaavat terassiasi tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja korkealaatuisia.

Terassin lasitus

Terassin lasitus - Lasitettu terassi Lukkanilta

Terassin lasitus on mainio suoja sääoloilta, meluilta ja lialta. Terassilasitukseemme sisältyy lasikatto, alumiinirunko ja liukuivat tai kääntyvät  terassilasit. Tarvittaessa osa lasituksista voi olla myös kiinteitä.

Lukkanin lasikatto on pieteetillä suunniteltu ja valmistettu tuote, joka on kestää Suomessa yleiset raskaatkin lumikuormat, sillä niissä on käytössä paksu, 8-10 mm karkaistu tai laminoitu turvalasi. Lasikatto toteutetaan pulpetti- tai harjakattomallisena. Lasikaton kulma on 5-25 asteen välillä. Lukkanin alumiininen lasikattojärjestelmä on tiivis ja viimeistelty tuote. Vaihtoehtoisesti terassin katon lasitus voidaan toteuttaa puurungon päälle alumiinisten valokattolistojemme avulla.

Koko terassin kattaminen onnistuu halutessanne terassirunkoon ja lasikattoon liitettävillä liukulaseilla ja kääntyvillä terassilaseilla. Valikoimastamme löytyvät myös alumiini-lasi-saranaovet.

Tutustu tarkemmin liukulaseihimme tästä ja kääntyviin terassilaseihimme tästä.

Terassiemme vahvuus on monipuolisuus: osa terassilasituksista on toteutettavissa kiinteillä Lukkan KL-lasituksilla, joilla on mahdollista toteuttaa myös monipuolisempia tai haastavampia rakenteita.

Onko terassin lasitus ajankohtaista? Ota yhteyttä jälleenmyyjäämme  ja sovi ilmainen arviokäynti. Näin pääset suunnittelemaan ammattilaisen kanssa unelmiesi terassilasitusta. Samalla saat hintatarjouksen terassin lasituksista.

Vakiovärit:

Valkoinen

RAL-9010

Harmaa

RAL-7024

Mattamusta

RAL-9005

Anodisoitu alumiini

Muissa väreissä n. 2 viikkoa pidempi toimitusaika.

Lasivaihtoehdot

Joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, opaali,) ja paksuuksia (4mm – 8mm) karkaistua turvalasia.
Lukitus

Sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy sekä ovisalpa ja vetonuppi. Tutustu lukitusjärjestelmiin tästä.
Sertifikaatit

CE-merkki, Avainlippu-merkki
Testattua turvallisuutta
  • Tuulenpaineen kestävyys: EN 12211: luokka 2 (4 mm lasi) ja luokka 3 (6 mm lasi)
  • Turvatestaus EN 12210: 1200 Pa
  • Iskunkestävyys EN 12049: 200 mm

Tutustu toteuttamiimme lasiterasseihin

Siintääkö haaveissa terassin lasitus?

Terassilasituksen osto-oppaassa saat kattavasti tärkeää tietoa lasiterassin hankintaan.

Lukkan
Lukkan

Terassin lasitus - mitä tulee huomioida hankiessa?

Käyttötarkoitus

Ensimmäinen asia, jota terassin lasitusta suunnitellessa kannattaa miettiä on lasiterassin käyttötarkoitus. Lasiterassi on monipuolinen lisätila niin arkeen kuin juhlaankin. Se toimii niin leikkipaikkana, oleskelutilana kuin talvivarastonakin. Lasitetulla terassilla on myös mukava vilvoitella saunomisen jälkeen. Lasiterassi on myös erinomainen talon yhteydessä oleva ”kasvihuone”, koska lasiset terassit ovat aina valoisia ja sopivan viileitä tiloja kasveille.

Soveltuvuus

Hyvin suunniteltu ja asennettu terassi saadaan istumaan rakennukseen kuin rakennukseen. Joissain tapauksissa tämä vaatii toki räätälöintiä, jos ns. pakettiratkaisut eivät tule kyseeseen. Lukkanin terassiratkaisut on suunniteltu niin, että niitä pystyy räätälöimään tarvittaessa paljonkin. Jälleenmyyjämme asentavat tavallisesta poikkeavatkin rakenteet.

Lasiterassin käyttöikä

Lasiterassi on pitkäaikainen hankinta. Laadukas lasiterassi kestää pitkään ja on parhaimmillaan melko huoltovapaa kokonaisuus. Lasi ja alumiini eivät ole halvimpia materiaaleja, mutta ne kestävät huippukunnossa pitkään. Alumiinille vaihtoehtoinen rakennusmateriaali on puu, mutta sen käyttöikä on merkittävästi lyhyempi: puuosissa ikääntyminen alkaa näkymään tyypillisesti jo noin kymmenessä vuodessa.

Me Lukkanilla uskomme laatuun – Lasiterassiemme seinät eivät notku eivätkä liukuovet kitise pitkänkään käytön jälkeen.

Turvallisuus ennen kaikkea

On yleisesti tiedettyä, että suurin osa tapaturmista sattuu kotona. Lasiterassinkin tulee olla turvallinen. Esimerkiksi lattiakorot tulee olla sellaiset, että terassin pinta kiinnittyy luontevasti niihin, jolloin terassille on turvallista astua. Silloin kun terassin korkeus ylittää puoli metriä, on lasiterassilla jo lainkin mukaan oltava kaiteet.

Lasiterassin lukitus

Varsinkin, jos terassilla säilytetään mitään arvotavaraa, on oveen syytä hankkia lukitus. Käytännöllisintä on teettää lukitus, joka aukeaa samalla avaimella kuin kotinne ulko-ovetkin. Lukkanin Abloy-lukot voidaan sarjoittaa kaikille Abloyn avainmalleille ja Lukkanin liukuoviin on saatavilla myös esim. iloQ-lukitus.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä tai lue lisää ostajan oppaastamme tai blogistamme.

Lukkan
Lukkan

Lähetä viesti