Lukkan

Elämme vaikeita poikkeusaikoja. Koronaepidemia on koetellut koko maailmaa kohta jo vuoden ajan. Se on rajoittanut elämäämme monin eri tavoin: estänyt meitä tapaamasta meille rakkaita ihmisiä, pidättänyt meitä matkustamasta ja harrastamasta. Epidemia on muokannut meitä ja maailmaa niin paljon, että sen lopullisia vaikutuksi pystytään arvioimaan vasta vuosien päästä. Jo ihan liian kauan jatkuneet poikkeusolot ovat varmasti pakottaneet meidät kaikki etsimään uusia toimintatapoja, joista osa saattaa olla niin toimivia, että ne säilyvät arjessamme sitten kun normaali elämänrytmi joskus taas palaa. Koronapandemiaan liittyy suoraan ja välillisesti niin paljon kuormittavia ja ikäviä asioita, että halusimme yrittää löyttää siitä myös jotain positiivista. Yksi isosti läpilyönyt laajempi tällainen ilmiö liittyy etätyöskentelyyn. Lasitetulla terassilla sekin sujuu mukavammin!

Oma toimisto lasitetulla terassilla

Kotoilu on mukavaa. Kun lämpömittarissa on sinistä vain muutama sentti, ei varsinaisesti haittaa suunnata työpaikan sijasta omaan keittiöön keittelemään vielä yksi kuppi jotain ihanasti lämmittävää juomaa. Töitäkin pitäisi kuitenkin tehdä, ja kodissa se ei aina ole helppoa. Kotityöthän eivät tunnetusti tekemällä lopu, mutta ei sitä ihan koko asuntoa voi työajalla imuroida… Kuitenkin ilman vieressä ahertavia työkavereita saattaa varsinkin maanantaisin oman työtehokkuuden kanssa olla vähän niin ja näin.

Lasitetun terassin saa helposti taipumaan moneksi eri tilaksi. Pienin sisustuksellisin muutoksin siitä on helppo loihtia myös oma kotoinen mutta tehokas etätyöpisteensä, jossa työskentely voi olla samaan aikaan mukavaa ja toimivaa. Joskus yhden parvekkeen oven avaaminen riittää ja pääset uuteen ja virkistävään tunnelmaan. Lasitetulla terassilla et ole ihan kotona, mutta et kovin kaukanakaan. Valon ja energian keskellä työskentely on helpompaa, ja ajatus juoksee kirkkaammin.

Työpisteeksi ja takaisin!

Etätyöskentelyyn liittyy myös haasteita. Jotkut meistä kokevat rasittavaksi sen, että toisin kuin normityöpaikalla, kotona töitä voi olla vaikeampi jättää oven taakse. Työ ja muu arki olisi kuitenkin tärkeää pystyä jollain tavalla erottamaan, jotta työt eivät liikaa liukuisi niille kuulumattomille alueille. Lasitetun terassin avulla on helppo rakentaa itselle oma väliaikainen ”työpaikka”, jonka oven voi sulkea päivän päätteeksi yhtä helposti kuin varsinaisen työpaikankin. Eikä tämä edes estä terassin muuta käyttöä, vaan sama tila, joka arkipäivisin toimii työpaikkana, voi iltaisin ja viikonloppuisin olla rentoutumisen ja yhdessä olemisen – tai vaikka kuinka monen muunkin mukavan asian tapahtumapaikkana!

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti