Lukkan

Vuonna 2019 asuntomessut järjestettiin Kouvolassa. Reilusti yli satatuhatta vierasta takasivat mukavan tasaisen vilskeen Kymijoen jylhissä rantamaisemissa. Kuten usein Suomessa sää tarjosi vaihtelevat puitteet messujen läpiviemiseen, mutta ehkä juuri siksi kiinnostus Lukkanin lasiterasseja kohtaan oli ilmeistä!

Monipuoliset messut upealla paikalla

Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa 12.7.-11.8.2019. Keskelle historiaa henkivää Korian yli satavuotista kasarmialuetta, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin, nousi viehättävä Pioneeripuiston asuinalue. Vanhat punatiiliset kasarmirakennukset saivat rinnalleen yhteensä 33 upeaa kohdetta, jotka yhdessä alueen monipuolisen ja viehkeän luonnon kanssa tekivät kohteesta poikkeuksellisen upean.

Kouvolan asuntomessuilla nähtiin kaikkien aikojen monipuolisin messusisältö, jossa uusi ja vanha kohtasivat uniikilla tavalla. Kanssamme uusimpia ideoita toimivaan ja mukavaan asumiseen oli esittelemässä lukuisia rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisia.

Modernien pien-, rivi- ja paritalojen lisäksi alueella esiteltiin muun muassa kompakteja asumisratkaisuja tarjoavia minitaloja sekä täysin uudenlaisen yhteisöllisen asumisen mahdollistava seniorikortteli. Näiden lisäksi kävijöitä hemmoteltiin vielä laajalla korjausrakentamisen kokonaisuudella, eturivin huippuartisteilla ja Suomen vivahteikkaalla suvella.

Ei siis ihme, että tapahtuma keräsi kiitosta niin messukävijöiltä kuin asumisen ammattilaisiltakin.

Lukkan urakoi messuilla – ja niiden jälkeen

Kouvolan asuntomessut oli mukava ja lämminhenkinen tapahtuma, jossa oli hienoa olla mukana. Lukkan lasiterassi urakoitiin 25 kohteeseen messualueelle. Valmistimme rakennuksiin kattolasitusta hulppeat 700 neliömetriä ja liukulasituksiakin yli 500 neliömetriä. Aava-liukulasitusjärjestelmä ja muut Lukkanin tuotteet herättivät ymmärrettävää kiinnostusta kävijöiden parissa. Varsinkin kesään väistämättä mahtuvien sateisten päivien aikana erilaisten katettujen ulkotilojen ympärillä riitti kuhinaa.

Messujen pääteemana oli tänä vuonna uuden ja vanhan kohtaaminen, ja se näkyi niin koko messualueella kuin myös Lukkanissa ja tuotteissamme. Lukkanin kohdalla teema onkin mitä ajankohtaisin vanhojen toimivien ratkaisujen kehittyessä koko ajan eteenpäin uusien rohkeiden innovaatioiden myötä. Mutta myös terassia lasittaessa vanha ja uusi kohtaavat usein, sillä vaikka lasitettu terassi on helppo suunnitella osaksi uutta rakennusta, niin aivan yhtä helposti sen voi liittää toimivana kokonaisuutena osaksi vanhaakin taloa, kunhan suunnitelmat tekee huolella.

Meidän urakkamme ei onneksi näihin messuihin loppunut, vaan Lahdessa painetaan töitä kaikkia tuleviakin rakennusprojekteja silmällä pitäen.

Ota rohkeasti yhteyttä, meillä on hihat koko ajan käärittyinä!


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.