Lukkan

Omaan kotiin liittyy helposti sellaista tunnearvoa, jonka muuttaminen suoraan rahaksi voi olla välillä hankalaa. Kiintymykselle ja muistoille lienee mahdotonta laskea sellaista hintalappua, joka täysin miellyttäisi samaan aikaan sekä ostajaa että myyjää. Joskus voi jopa tuntua, ettei mikään summa korvaa niitä kaikkein kalleimpia muistoja. Mutta silti niissä elämän risteyskohdissa, joissa asunnon vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi, on luonnollisesti helpottavaa tietää, että omasta rakkaasta kodista saa myös tuntuvan rahallisen korvauksen. Silloin ei tietenkään haittaa, jos kaikki oman asunnon hintaan vaikuttavat ratkaisut on aikoinaan tehty huolella ja nimenomaan niin, että tämä näkyy asunnon arvossa juuri korottavana tekijänä. Tässäkin tilanteessa lasitettu terassi on erittäin haluttu lisävaruste!

Sijoitus joka maksaa itsensä vielä takaisin

Uutta asuntoa hankkiessa sen eteenpäin myyminen ei välttämättä ole päällimmäisenä mielessä. Eikä luonnollisesti tarvitsekaan olla. Mutta silti on hyvä muistaa, että oma koti on aina sijoitus, jonka realisointi saattaa hyvinkin tulla joskus vielä ajankohtaiseksi. Siksi asunnon remontointia ja varustelua suunnitellessa on vain järkevää pohtia valittujen ratkaisujen vaikutusta kohteen jälleenmyyntihintaan. Laadukkaasti toteutettu lasitettu terassi nostaa tunnetusti asunnon arvoa, ja maksaa näinkin itsensä vielä joskus takaisin.

Asuntojen hintoihin vaikuttavat lukuisat vaihtelevat syyt, joihin kaikkiin kuluttajan on vaikeaa ellei mahdotonta vaikuttaa. Esimerkiksi sijainnillehan me emme tunnetusti voi mitään. Onneksi monet asiat ovat kuitenkin myös itsestä kiinni. Kiinteistön kunnosta huolehtiminen on monille itsestäänselvyys, mutta harvempi tulee ehkä ajatelleeksi, että lasitetun terassin voi hankkia jo pelkästään vain oman asunnon arvoa nostamaan. Terassi on usein melko arvokas investointi, mutta lisätilan neliöhinta ei ole lopulta kovin suuri ja usein asunnon ostaja arvottaa lisätilaa enemmän kuin se on tullut kiinteistön myyjälle maksamaan. Terassin tuomat lisäneliöt vaikuttavat usein siis suoraan asunnon markkina-arvoon.

Lasitettu terassi on merkki asunnon arvostuksesta

Lasialumiiniterassin ostaminen on pitkäikäinen investointi. Alumiiniterassi kestää aikaa hyvin. Se on vielä kymmenien vuosienkin kuluttua hyvässä kunnossa ja nostamassa asunnon arvoa. Ja Lukkanin nimen mukana terassiin tulee vielä kaupanpäälle erityinen laadun tae. Hyvin suunniteltu laadukas lasiterassi myös usein parantaa kiinteistön ulkonäköä ja nostaa sen arvoa sitäkin kautta. Ja bonuksena kuluttaja saa tietysti kaikki lasitetun terassin hyödyt, joita olemmekin jo kuvanneet toisaalla.

Asumismukavuus on asia, jota varmasti jokainen asunnon hankkija uudessa kohteessa käydessään miettii. Ja koska me huolehdimme niistä joista välitämme, on hyvässä kunnossa pidetty koti selkeä viesti myös yleisestä asumisen toimivuudesta. Huolellisesti suunniteltu, laadukkaista materiaaleista rakennettu Lukkanin lasitettu terassi kertoo siitä, että tästä asunnosta on pidetty erittäin hyvää huolta. Mikä voisikaan olla parempi viesti uuden asunnon hankintaa pohtivalle ihmisille? Kyllähän sitä tässä mielellään itsekin asuisi!


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.