Lukkan

Kaikilla on haaveita. Jotkut niistä ovat vaikeampi toteuttaa kuin toiset, joidenkin eteen pitää tehdä työtä ja olla sinnikäs. Haaveilua pidetään usein negatiivisena toimintona, vaikka usein juuri rohkea unelmointi ja luova vapaa ajattelu mahdollistaa isojen päätösten tekemisen. Lasitetun terassinkin hankinta lähtee haaveilusta. Sen jälkeen tapahtuu luonnollisesti paljon muutakin, mutta koko hankintaprosessi on yllättävän yksinkertainen ja helppo. Silti se on hyvä käydä kohta kohdalta läpi, jotta kaikki tarvittavat asiat tulevat varmasti huomioiduiksi.

Ensin on unelma

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Näinhän se on, eikä sitä voi tarpeeksi korostaa: kiireetön ja perusteellinen harkinta edeltää kovin toimivia ratkaisuja. Lasitetun terassin hankintaa suunnitellessa onkin erinomaisen tärkeää pysähtyä miettimään juuri niitä omia tarpeita. Miksi lasitusta ollaan hankkimassa, mikä on juuri meidän perheemme tarve? Vaikka omaa kokemusta rakentamista tai suunnittelusta ei juuri olisi, on silti erittäin tärkeää käydä rauhassa läpi omia toiveita ja niiden toteuttamista.

Ei ole olemassa hölmöjä ideoita!

Yhteydenotto & lupa-asiat

Kun omat tarpeet alkavat hahmottua, tai jos tuntuu, että olisi jo syytä astua seuraava askel, on tullut aika ottaa yhteyttä meihin. Tämä vaihe on myös erittäin tärkeä asioideneteenpäin laittamisen kannalta. Asiantuntija osaa kommentoida ja auttaa suunnitelmissa, hänen avullanne löydätte juuri teidän terassillenne parhaiten sopivat ratkaisut. Lisäksi saatte hintatarjouksen terassiunelmanne toteuttamisesta. Lukkanin jälleenmyyntiketju palvelee sinua kattavasti koko maassa. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopiva asiantuntija!

On tärkeää muistaa, että terassi vaatii usein toimenpide- tai rakennusluvan. Voit lukea lisää lupa-asioista esim. Ostajan oppaastamme ja tarvittaessa me tai jälleenmyyjämme vastaamme kysymyksiisi.

Asennusta vaille valmis

Kun lupa-asiat on kunnossa, onkin jo aika sopia jälleenmyyjämme kanssa terassin toimituksesta ja asennuksesta. Terassien toimitusajat vaihtelevat hieman esimerkiksi vuodenaikojen mukaan, mutta sen asentaminen onnistuu käytännössä ympäri vuoden – ja esimerkiksi talvisin lasitetun terassin voi saada kovinkin nopealla aikataululla. Kun asennusaika on sovittu, on jo viimeistään syytä alkaa rukata kalenterista sopivaa aikaa terassisi somistamiseen. Asennus kestää yleensä yhdestä kolmeen päivää, mutta aikataulut kannattaa vielä toki varmistaa jälleenmyyjältäsi. Joka tapauksessa tässä vaiheessa ei mene enää kauaa, kun pääset ensimmäistä kertaa nauttimaan omasta lasitetusta terassistasi lempijuomasi kanssa. Tämän viimeisen vaiheen saa toistaa niin monta kertaa kuin hyväksi näkee!

Lue lisää ostajan oppaasta.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.
Lue lisää tuotteistamme tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti