Lukkan

Talven tulo vaihtelee vuosittain ja välillä tuntuu siltä, että kunnon pakkaset ja valtavat lumimäärät kuuluvat pikemminkin menneisyyteen kuin niihin asioihin, jotka kalenterien sivujen käydessä vähiin odottavat vielä edessä. Mutta tarkoitti talven tulo sitten vaikka vain pelkkää pimeyttä ja sadetta, niin yhden asian varaan voi silti joka vuosi laskea: joulu koittaa edelleen joka vuosi.

Joulukoristeita ja askarteluita

Jouluun liittyy loputtomasti ihania asioita. Lapset odottavat lahjoja, aikuiset ehkä enemmän rauhallista yhdessäoloa ja sitä jäljittelemätöntä tunnelmaa, jonka jokainen perhe taikoo esille omilla keinoillaan. Koristeet kuuluvat jouluun olennaisena asiana, olohuoneen kulmaan aseteltava kuusi on monille tärkeä. Mutta miksette pystyttäisi tänä vuonna joulukuusta lasitetulle terassille?

Pienillä muutoksilla lasitettu terassi on helppo sisustaa joulun tunnelmaan sopivaksi. Sohvan tyynyihin voi vaihtaa jouluiset kuosit, kynttilöitä on helppo sytyttää sinne tänne, lattialle voi levittää lämmittävät matot tai rennon romanttisen lampaantaljan. Ja kuka päätti, että joulukoristeet kuuluvat vain kuuseen? Mikset kokeilisi ripustaa niitä tänä vuonna pitkin tunnelmallista tilaa, ei kai joulupalloja voi koskaan olla liikaa!

Lapset on helppo saada innostumaan askartelusta, eikä jouluiseen koristeeseen paljoa tarvita. Hieman punaista paperia, pumpulia ja liimaa. Sympaattiset persoonalliset koristeet tekevät joulusta kivalla tavalla oman näköisen ja saavat perheen pienimmätkin mukaan yhteiseen puuhasteluun. Viime hetken valmisteluita on myös huomattavasti helpompi tehdä, kun pienillä ja touhukkailla vipeltäjillä on jotain mielekästä tekemistä.

Lasitetulla terassilla glögikin maistuu paremmalta

Aattoiltana, kun kaikki kiireet jäävät hetkeksi taakse, kun kaikki on vihdoin valmista ja hyvin, on täydellistä hengähtää kuumana höyryävän glögin kanssa, katsella joulun taikaa ja riemua ja nauttia kaikista niistä itselle tärkeistä asioista, jotka ympärille levittäytyvät. Rakkaat ihmiset tutkivat lahjojaan, kynttilät lyhenevät ja ulkona on pimeää. Kaikki on hyvin, juuri nyt, ja se on tärkeintä.

Jouluillan kääntyessä yöhön valtaa mielen kuitenkin helposti myös pieni haikeus. Juhla on taas ohi, ja vaikka ihan vielä ei tarvitsekaan siivota jälkiä, niin katse alkaa viimeistään jo tässä vaiheessa kääntyillä lattialle, jossa kuusesta varisseet neulaset odottavat imurointia. Toisaalta, mieleen voi hiipiä myös helpotukseen liittyviä tuntemuksia; kaikki on taas saatu onnellisesti päätökseen, eikä ihan vielä tarvitse ryhtyä seuraaviin valmisteluihin. Tulevina päivinä muusta kodista voi alkaa jo pikkuhiljaa riisua koristeita samalla, kun lasitetun terassin voi säilyttää helposti tunnelmallisena hieman pidempäänkin.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.
Lue lisää tuotteistamme tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti