Lukkan

Aina välillä täällä toimistolla tulee vastaan jotain yllättävää ja kiinnostavaa. Viime viikolla löysimme Lukkanin historian ensimmäisen esitteen ja siitä inspiroituneina ajattelimmekin nyt kertoa hieman yhtiömme historiasta ja sen toiminta-ajatuksista!

Perinteitä ja uusia avauksia

Kyösti Kokko perusti Lukkanin vuosikymmeniä sitten Sipoon Boxissa ajatuksella luoda niin laadukkaita ja kestäviä tuotteita, että niitä kelpaisi itsekin käyttää. Vuosikymmeniä on kulunut, mutta meidän tarinaamme alusta alkaen ohjannut tinkimätön toimintafilosofiamme säilyy. Valmistamme edelleen ainoastaan korkealaatuisia tuotteita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja lasitusratkaisujamme. Siellä täällä Suomea vanhimmat liukulasimme Lukkan GL:t liukuvat edelleen moitteettomasti kiskoillaan. Toki ne saattavat näyttää jo hieman antiikkisilta, varsinkin uusimman Lukkan Tyyni tai Lukkan Aava liukulasein rinnalla, mutta yhtä kaikki ne toimivat edelleen ja sopivan hienosti oman ikäkautensa rakennuksiin.

Maailma on muuttunut aika tavalla vuodesta 1989. Ja olemme mekin muuttuneet. Tuotteidemme määrä on kasvanut, liikevaihtomme moninkertaistunut ja yhä useampi tyytyväinen asiakas ympäri Suomen on päätynyt asiakkaaksemme. Samalla me olemme kuitenkin edelleen se sama inhimillinen ja innovatiivinen kotimainen yritys, joka alun perin syntyi tarpeesta kehittää erilaisia lasitusratkaisuja asumisen sujuvoittamiseksi.

Lukkan kestää vaarilta lapsenlapselle

Uutta ei pitäisi koskaan kehittää vain vanhan korvaajaksi. Vasara on ollut suurin piirtein sama jo monta tuhatta vuotta. Meillä Lukkanillakin asioita kehitetään jatkuvasti, mutta mitään toimivaa ei heitetä sokeasti romukoppaan vain pelkän edistyksen nimissä. Lukkan GL on edelleen suosittu tuote, vaikka sen modernimpi versio Lukkan Aava on ollut markkinoilla jo useamman vuoden. Ja miksi ei toisaalta olisikin? Juuri pitkäikäisiksi ja toimiviksi ne alun perin suunniteltiinkin. Tätä samaa kehitystyötä me teemme vielä tänä päivänäkin. Ja siksi tuotevalikoimamme kasvaa uusien tuotteiden löytäessä paikkansa vanhojen rinnalta.

Lukkanin tuotteet on tehty kestämään. Kerran Lukkanin valinneet pysyvät mielellään meidän asiakkainamme, koska ongelmia harvemmin ilmenee. Vuosien varrella monet tyytyväiset vanhat tutut ovat tulleet ostamaan uusia Lukkan lasituksia esimerkiksi kesämökkiinsä, kun toistakymmentä vuotta sitten kotiasuntoon asennetut ja markoilla maksetut ratkaisut toimivat edelleen moitteettomasti.

Käykää vaikka kurkkaamassa vanhan asiakkaamme Matti Haaralan ajatuksia Lukkanin tuotteista ja niiden toimivuudesta tästä videosta. Juuri tällaisen palautteen vuoksi tätä työtä tehdään!

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Tutustu lasiterasseihimme tästä.
Ota yhteyttä tästä.
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.