Lukkan

Meidän yrityksemme tarina alkaa vuodesta 1989, jolloin Kyösti Kakko perusti Lukkan-tuotteita edelleen valmistavan Aluroll Oy:n Sipoossa, Boxin kylässä. Alussa yhtiö tunnettiin nimellä Lasi Box Oy. Koska Kyösti ei löytänyt tuon ajan markkinoilta tarpeeksi laadukkaita liukulaseja, hän päätti alkaa valmistaa tuotteita itse. Liukulaseja seurasivat jo pian ratkaisut sekä kiinteisiin lasituksiin että alumiinikaiteisiin, ja lisää seurasi perässä.

Lukkanin tekemistä on alusta alkaen ajanut tehdä asiat vielä vähän paremmin, ja tämä näkyy nykyisten tuotteittemme tinkimättömässä laadussa. Niiden yksityiskohtia on hiottu lukemattomia kertoja, ja nykyisellään ne ovatkin nerokkaan yksinkertaisia, kestäviä ja samalla luotettavia.

Yrityksemme asenne ei ole muuttunut mihinkään vuosikymmenien saatossa, vaan tekemistämme ohjaa edelleen sama kunnianhimoinen suhtautuminen tekemiseen ja uusien toimivien ratkaisujen kehittäminen, joka aikoinaan polkaisi koko toimintamme käyntiin. Viimeisimpinä innovaationamme voidaan mainita yhdessä Abloyn kanssa kehitetty ja patentoitu Lukkan-lukitusjärjestelmä sekä entistä kevyemmät ja sirommat Lukkan Aava -liukulasit

Maailma muuttuu, Lukkan säilyy

Lukkan-lasitusjärjestelmien tekoon osallistuu luotettava ja kasvava joukko lasitusalan kotimaisia ammattilaisia. Tuotteemme on suunniteltu Suomessa ja niitä jälleenmyydään ja asennetaan koko maan kattavalla alueella, Hangosta aina Nuorgamiin asti. Valitsemalla Lukkanin tuotteet et siis tue ainoastaan kotimaista osaamista ja tekemistä, vaan myös suoraan oman kylän pienyrityksiä, jotka usein myyvät ja asentavat tuotteemme ja joista monet ovat kulkeneet meidän matkassamme aina yrityksemme alkuajoista asti.

Lukkanin tuotteet ovat saaneet osakseen sekä kotimaisesta tuotannosta kertovan avainlipputunnuksen että virallisen CE-merkinnän. Lisäksi Aava liukulasillemme on myönnetty Design From Finland -merkki. Tuotteemme valmistetaan lähes yksinomaan Suomessa alihankituista komponenteista ja materiaaleista. Kuten asentajien myös suurimman osan alihankkijoista kanssa pitkäjänteinen ja luottamukseen perustuva yhteistyö on jatkunut jo useamman kymmentä vuotta.

Kyöstin aloittaessa yli kolmekymmentä vuotta sitten Lukkanin tarinan maailma oli kovin erilainen paikka. Matkapuhelimilla ei silloin vielä paljoa soiteltu, eikä varmaan kovin moni osannut edes ajatella mitään sähköposteihin, internettiin tai blogeihin liittyvää. Ensimmäiset lasitukset maksettiin markoilla.

Kaikki tuo on jo jäänyt historian lehdille, mutta pienestä Boxin kylästä aloittaneen Lukkanin tarina jatkuu yhä. Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee nykyisin Lahden Mukkulassa – ja viime vuodet olemme kasvaneet kovaa vauhtia. Vankalta perustalta on hyvä ponnistaa!

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.
Lue lisää tuotteistamme tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.