Lukkan

Terassikausi ei ole ohi, vaikka illat pimenevät ja lämpötila laskee. Lasitettu terassi on parasta lääkettä syyssateita, kaamosta ja kylmyyttä vastaan. Lasitettujen terassien huippusesonki alkaakin syksyllä ja jatkuu viimeistään keväällä.

Lasitettu terassi on todellinen kesän jatko-osa, sillä pienillä asioilla kesä tuntuu jatkuvan vielä kuukausia pidempään. Lukkanin terassilasitus tuo tilaa ja virkistää mieltä. Parhaimmillaan lasitettu terassi pidentääkin terassin käyttöaikaa 3–4 kuukaudella joka vuosi. Vuodenajasta riippuen lasitettua terassia voi käyttää niin leikkipaikkana, keittiöpuutarhana, olo- tai työhuoneena tai vaikka vilpolana. Kokosimme yhteen hyvät syyt hankkia terassilasit nyt syksyllä, eikä vasta keväällä.

5 syytä hankkia lasitettu terassi syksyllä

Jatkoaikaa kesälle ja kesä nopeammin vastaan

Lasitettu terassi on mitä parhain tapa jatkaa tai aikaistaa terassikautta. Syksyn tullen lasitus tuo kaivattua lämpöä terassille, sillä se eristää lämpöä jonkin verran. Lisälämpöä terassille tuo esimerkiksi infrapunalämmitin. Keväällä puolestaan kasvava auringonvalo lämmittää lasitetun terassin nopeastikin 20 asteeseen, jolloin kesä saa varaslähdön.

Säästää energiaa

Lasitettu terassi toimii kuin tuulikaappi: se säästää tutkitusti energiaa. Energiansäästö on keskimäärin 6 % lasitetun parvekkeen ansiosta.

Suojaan säältä ja tuulelta

Lasitettu huone virkistää etenkin kaamosaikaan, sillä ulkoilmaelämästä pääsee nauttimaan säältä suojassa. Lasitetun terassin etu onkin ympäri vuoden tuulen ja sateen suoja. Lasitus suojaa myös parveketta ja tuo sille jopa viisikin lisävuotta. Huonostakin säästä voi nauttia, kun lasi suojaa pahimmalta myrskyltä.

Ulkoilmaelämää omalla terassilla

Lasitetusta terassista tulee todellinen virkistyskeidas, kun sisustat sen käyttötarkoitustasi varten. Terassi voi toimia osana päivittäisiä rutiineja aamun kahvin juonnista kevyeen jumppaan, työntekoon tai vaikkapa ruuanvalmistukseen. Lasitettu terassi tarjoaakin maistiaisen ulkoilmaelämää säällä kuin säällä.

Asennuksille vapaita aikoja

Syksyllä terassilasien asennus onnistuu siinä missä muinakin vuodenaikoina. Syksyn etuna on se, että asennusaikoja on paremmin saatavilla kuin keväällä tai kesällä. Terassilasien asennus onnistuu myös läpi talven. Aloita terassilasien hankinta tilaamalla Lukkanin jälleenmyyjän mittakäynnille, jolloin voit suunnitella terassia yhdessä asiantuntijan kanssa. Lukkan terassien tarjouksiin voidaan liittää myös 3D-havainnekuvat terassista, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.

Vinkki! Laita lasitetulle terassille kaiuttimet ja soita kesän ääniä pitkälle syksyyn. Metsän tai aallokon äänimaisema tuo muiston kesästä ja voit löytää kaamoksesta valoa syksyyn.


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.