Lukkan

Lasitetun terassin hankintaa kannattaa pohtia yhtä rauhassa kuin muitakin tärkeitä investointeja. Tämän blogitekstin tarkoituksena ei ole uuvuttaa lukijaa faktoilla ja numeroilla, Ostajan oppaastamme voi helposti tarkistaa hankintaan liittyvät käytännön asiat. Terassin lasitusten hankkimiseen liittyy kuitenkin niin ilmeisiä suoria etuja, että päätimme koota ne tähän kirjoitukseen, helposti lähestyttävään muotoon. Olkaa hyvät!

Sää, sää ja vielä kerran sää

Minkä tahansa pitkään käyttöön tarkoitetun esineen tai asian omistaja luonnollisesti myös odottaa valitsemaltaan tuotteelta pitkää ikää. Säiden armoilla kärsivät terassin kalusteet ja pinnat ovat koetuksella, joista ne on helppo säästää pienellä vaivalla. Lasitetun terassin avulla terassin pintojen käyttöikä kasvaa roimasti, ja niiden kunnossapidossa ja huoltamisesta tulee luonnostaan helpompaa. Huonekalujen ja muiden kalusteiden kohdalla ero lasitetun ja suojaamattoman terassin välillä kasvaa vieläkin suuremmaksi, vai voisiko esimerkiksi tekstiilein verhoiltua sohvaa ajatella ”ulkokalusteena” muualla kuin lasitetulla terassilla?

Luonto mukavasti lähelle

Luonnon keskellä viivähtäminen on usein rentouttava kokemus, joka tekee hyvää niin mielelle kuin koko keholle. Vaikka nykyisin sitä on välillä vaikea muistaa, ihminen on kaikesta huolimatta yhä osa luontoa. Me rakennamme mielikuvituksellisia rakennelmia ja koneita, kurkotamme tähtiin ja merten pohjiin, mutta pohjimmiltaan mekin tarvitsemme kipeimmin rakkautta, ravintoa ja suojaa. Luonto on parhaimmillaan kaikilla aisteilla nautittuna, mutta sen kokemiseen ei tarvitse onneksi enää elää jatkuvasti sen tarjoamien haasteiden keskellä ja sen oikullisuudesta riippuen.

Me olemme osa luontoa, mutta nykyisin voimme itse säädellä tätä luontokokemusta. Kuten aiemmassa blogissamme ”Lasitettu terassi kesän täydellistäjänä” totesimme, on huomattavasti mukavampaa kuunnella lintujen viehättävää laulua kuin jynssätä jatkuvasti niiden jätöksiä omilta terassin kaiteilta. Lasitetun terassin avulla on helppoa säädellä omaa lähiympäristöä juuri itselle sopivalla tavalla.

Helposti lisää tilaa

Liekö yhtään kotitaloutta, jossa ei olisi jossain vaiheessa painiskeltu tilanpuutteen kanssa? Lasitettu terassi vastaa tähänkin ongelmaan hämmästyttävän yksinkertaisena ratkaisuna. Lasitettu terassi on pienin muutoksin helppo muokata vastaamaan kulloistakin lisätilan tarvetta. Se taipuu niin kausivarastoksi kuin vaikka joulunkin näyttämöksi. Mitä enemmän asiaa pohtii sitä vakuuttuneemmaksi tulee lasitetun terassin lukemattomista vielä listaamattomista hyödyistä. Mihin sinun terassisi taipuu?

Lasitettu terassi on myös taloudellinen ratkaisu

Lasi-alumiini -terassi on pitkäikäinen investointi ja kestää useampia kymmeniä vuosia. Lasitukset tuovat energian säästöä ja vähentävät oikein käytettyinä lämmityskuluissa. Ja ennen kaikkea lasitukset tuovat kotiisi edullista lisätilaa ja nostavat kotisi arvoa.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.
Tutustu ratkaisuihimme tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti