Lukkan

Pitkän kuuman kesän hiipuessa hiljaa on mitä mainioin aika kokoontua tärkeiden ihmisten kanssa nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta sekä vielä paremmasta seurasta. Lasitetun terassin avulla yllättävät sadekuurotkaan eivät huoleta, ja illanistujaisesi ovat täydelliset. Poimi siis tästä blogista ideoita ja inspiraatiota loppukesän juhlia varten!

Hyvä ruoka, paremmat juhlat!

Kesä kestää ikuisesti, Suomi grillaa kevyesti – kuten iskelmätaivaan johtotähti kotimaisen kesätunnelman niin osuvasti jo aikoinaan tiivisti. Kesään kuuluvat ruoat vaihtelevat varmaan perheittäin, mutta lähes jokaisesta talosta löytyy se grilli, jossa ainakin osa herkuista valmistuu.

Lasitetun terassin jatkeeksi grilli asettuu usein vaivattomasti; se on aina käyttövalmiina ja sateelta suojassa, eikä herkkuja takuulla tarvitse kuskata kaukaa pöytään. Vain mielikuvitus on rajana grilliherkkuja valittaessa, ja samalla ritilällä paistuu syötävää moneen eri makuun. Joko olet kokeillut grillattuja hedelmiä? Entä tämän kesän trendiä, grillattua pitsaa?

Kasveista hyötyä ja tunnelmaa

Lasitetulle terassille harvemmin mahtuu ihan koko kasvimaata, mutta onneksi jo muutama ruukullinen huolella valittuja yrttejä tekee ihmeitä, ja niistä saatava sato sopii monien ruokien ja miksei juomienkin koristeiksi. Raikkaisiin salaatteihin ei voi koskaan laittaa liikaa piristäviä makuja, ja mikä kruunaisikaan paremmin vielä höyryävän pitsan kuin suoraan ruukusta katkottu, tuore oregano?

Kasvit myös luovat mukavaa viihtyisää tunnelmaa, ja isoimpiin niistä voi ripustaa juhliin sopivia vaihtuvia koristeita tai tunnelmallisia valoja. Yrtit sopivat myös monien drinkkien mausteiksi ja ilahduttavat pelkästään jo tuoksullaan lasitetulle terassille saapuvia tuttuja ja ehkä vähän tuntemattomampiakin vieraita.

Vielä on kesää jäljellä

Tämä on paras aika vuodesta. Pimenevät illat ovat kuin tehtyjä ilonpitoon ystävien kanssa. Tähdet syttyvät jälleen taivaalle, ja kesän valoisuuden jälkeen lamput, lyhdyt ja kynttilät luovat kuin itsestään omaa taianomaista tunnelmaansa. Pimeys ei ole vielä loppusyksyn lohdutonta ja järkkymätöntä mustuutta, vaan illat kuiskailevat salaisuuksia ja lupauksia seikkailuista.

Rajatussa tilassa pienikin kaiutin riittää loihtimaan halutun äänimaiseman, eikä sopivasta tunnelmasta puutuu sitten enää kuin helposti vaihdettavat koristeet – ja tietysti ne rakkaimmat ihmiset, joiden kanssa haluaa viettää näitä loppukesän ihania juhlia omalla lasitetulla terassilla.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.
Lue tästä lisää lasiterassin hinnoittelusta.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi

 


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti