Lukkan

Kerroimme aiemmin, miten helppoa lasitetun terassin hankkiminen on. Parhaimmillaan jo vain muutamassa kuukaudessa päätöksen tekemisestä pääset nauttimaan uudesta terassistasi. Ja vaikka terassinhankintasuunnitelmat eivät olisi vielä edes kovin varmalla pohjalla, kannattaa asiaa alkaa kuitenkin rohkeasti edistämään.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin tai jälleenmyyjäämme, ja sopia ilmainen suunnittelukäynti kotiisi. Tässä blogissa kerromme lyhykäisyydessään käynnistä ja sen lukemattomista hyödyistä.

Apua ideointiin

Kuten tunnettua, kaikki kestävä tekeminen alkaa hyvästä suunnittelusta. Terassilasituksen kohdalla on tietenkin ensiarvoisen tärkeää selvittää ensin itselle, mitä oikeastaan halutaan – ja mitä kohden lähdetään sitten kulkemaan.

Mutta vaikka omat ajatukset eivät olisikaan täysin kirkkaita, ei se haittaa, sillä kokeneet jälleenmyyjämme osaavat usein esittää juuri ne oikeat kysymykset, joiden avulla teidän perheellenne sopivat ratkaisut löytyvät. Leppoisan jutustelun aikana myös omat toiveet useimmiten kirkastuvat, varsinkin kun niihin saa ”ulkopuolisen” mutta asiantuntevan mielipiteen.

Sopivin vaihtoehto juuri teidän perheenne tarpeisiin

Ilmainen suunnittelukäynti auttaa usein selkeyttämään ajatuksia. Kun jälleenmyyjämme tulee paikan päälle, hän pystyy huomattavasti helpommin neuvomaan ja ottamaan kantaa erilaisiin terassilasituksen kannalta keskeisiin asioihin.

Sopivat tuotteet, tekniset ratkaisut ja materiaalit, ilmansuunnat ja perustusten kestävyys ovat kaikki asioita, joita on hyvä pohtia huolella lasitettua terassia hankkiessa. Asiantuntijamme auttavatkin miettimään erilaisia vaihtoehtoja toimivan terassin rakentamiseen.

Tekemistä vaille valmis

Osana lasitetun terassin suunnitteluvaihetta on tärkeää tarkistaa alueelliset lupa-asiat. Kuten toisaalla blogissamme kirjoitimme, näistä lupa-asioista ei voi antaa mitään yleisiä kansallisia ohjeita, vaan tarvittavat rakennusluvat vaihtelevat paikallisesti. Paikallisilla jälleenmyyjillämme on kuitenkin paljon relevanttia lupatietoa juuri teidän alueeltanne.

Lupa-asioiden ja suunnittelun jälkeen homma alkaa olla melkein paketissa. Tässä vaiheessa suunnitelma on hyvä käydä vielä kertaalleen perusteellisesti läpi; tarvittaessa suunnitelma on mahdollista myös visualisoida 3D-kuvin. Sitten onkin jäljellä enää se tärkein, nimittäin hinta-arvion esittäminen ja tarjouksen jättäminen.

Ilmainen suunnittelukäynti on oikeasti ilmainen

Sanotaan, ettei ole olemassa ilmaisia lounaita. Tässä tapauksessa sanonta ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä ilmainen suunnittelukäynti ei tosiaan sido sen tilaajaa millään tavalla.

Joten mikset tarttuisi heti toimeen? Juuri nyt on nimittäin mitä parhain aika tilata esittelijämme kotiisi. Aloitetaan yhdessä sinun unelmiesi tilan rakentaminen!

Lue lisää lasitetun terassin hinnoittelusta tästä.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi

 


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti