Lukkan

Lasitetun terassin hankkiminen on yllättävän helppoa. Parhaimmillaan vain muutamassa kuukaudessa päätöksen tekemisestä pääset nauttimaan uudesta terassistasi. Vaikka terassin hankintasuunnitelmat eivät olisi vielä kovin vahvalla pohjalla, kannattaa asiaa alkaa rohkeasti edistämään.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin tai jälleenmyyjäämme ja sopia ilmainen suunnittelukäynti kotiisi. Tässä blogi-tekstissä kerromme suunnittelukäynnistä ja käynnin lukemattomista hyödyistä.

Apua ideointiin

Kestävä tekeminen alkaa hyvästä suunnittelusta. Terassilasituksen kohdalla tärkeintä on selvittää itselle, mitä terassilasitukselta halutaan ja mitä kohden lähdetään etenemään.

Vaikkei omat ajatukset olisi vielä täysin kirkkaita, kokeneet jälleenmyyjämme osaavat esittää juuri ne oikeat kysymykset, joiden avulla perheellenne sopivat ratkaisut löytyvät. Jälleenmyyjän kanssa keskustellessa aikana omat toiveet useimmiten kirkastuvat, kun niihin saa ulkopuolisen asiantuntijan mielipiteen.

Sopivin vaihtoehto juuri teidän perheenne tarpeisiin

Ilmainen suunnittelukäynti auttaa usein selkeyttämään ajatuksia. Kun jälleenmyyjämme tulee paikan päälle, hän pystyy huomattavasti helpommin neuvomaan ja ottamaan kantaa erilaisiin terassilasituksen kannalta keskeisiin asioihin.

Sopivat tuotteet, tekniset ratkaisut ja materiaalit, ilmansuunnat sekä perustusten kestävyys ovat kaikki asioita, joita on hyvä pohtia huolella lasitettua terassia hankkiessa. Asiantuntijamme auttavat miettimään erilaisia vaihtoehtoja toimivan terassin rakentamiseen.

Tekemistä vaille valmis

Osana lasitetun terassin suunnitteluvaihetta on ensisijaisen tärkeää tarkistaa alueelliset lupa-asiat. Kuten blogissamme kirjoitimme, lupa-asioista ei voi antaa mitään yleisiä kansallisia ohjeita, vaan tarvittavat rakennusluvat vaihtelevat paikallisesti. Paikallisilla jälleenmyyjillämme on ajankohtaisinta lupatietoa juuri teidän alueeltanne.

Lupa-asioiden ja suunnittelun jälkeen terassilasituksen hankinta on jo melkein paketissa. Tässä vaiheessa suunnitelma on hyvä käydä vielä kertaalleen perusteellisesti läpi; tarvittaessa suunnitelma on mahdollista myös visualisoida 3D-kuvin. Tässä vaiheessa jäljelle jää enää hinta-arvion esittäminen ja tarjouksen jättäminen.

Ilmainen suunnittelukäynti on oikeasti ilmainen

Sanotaan, ettei ole olemassa ilmaisia lounaita. Tässä tapauksessa sanonta ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä ilmainen suunnittelukäynti ei oikeasti sido käynnin tilaajaa millään tavalla.

Mikset tarttuisi siis heti toimeen? Juuri nyt on nimittäin mitä parhain aika tilata asiantuntijamme kotiisi. Aloitetaan yhdessä unelmiesi lasitetun terassin rakentaminen!

Lue lisää lasitetun terassin hinnoittelusta täältä.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä täältä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi

 


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti

    Jättämällä yhteystietoni suostun siihen, että ne voidaan välittää Lukkan jälleenmyyjälle tarjouksen tekemistä tai ilmaista suunnittelukäyntiä varten.