Lukkan
Lukkan on laadukas kotimainen valinta

Tuotteemme ovat VTT:n testaamia ja CE-merkittyjä ja vuosikymmenten kehittelyn avulla hiottu kestämään kovan käytön ja pohjolan vaihtelevat kesät ja kylmät talvet. Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joille annamme viiden vuoden takuun. Tuotteet ovat myös erittäin toimintavarmoja.

Valitsemalla meidät tuet lisäksi oma asuinalueesi paikallisia suomalaisia pienyrityksiä. Lukkan-tuotteet asentaa nimittäin usein juuri oman kylän lasiliike tai urakoitsija. Tämä on myös terassin tulevaa käyttöä ajatellen erittäin kätevää: tuttu apu löytyy jatkossakin läheltä, jos vaikka lasten pesäpalloleikit päättyvät ikävään, mutta inhimilliseen, lasin helinään…

Tuotamme joustavasti räätälöityjä ratkaisuja

Lukkanin tarina alkaa Sipoosta yli kolmenkymmen vuoden takaa. Uutteralla työllä ja tinkimättömällä asenteella olemme nousseet suomalaisen terassi- ja parvekelasituksen eturiviin Suomessa. Kaikki tuotteemme valmistetaan nykyisin Lahdessa.

Laajensimme talvella 2020 tehdastamme, jotta voimme vastata alati kasvavaan kysyntään. Tehtaamme tuotantoprosessi on erittäin joustava; pystymme toteuttamaan kustannustehokkaasti räätälöityjä terasseja, joita moni muu ei pysty tai halua tehdä. Lisäksi jälleenmyyjämme saavat tehtaaltamme tarvittaessa suunnitteluapua monimutkaisempiin kohteisiin. Jälleenmyyjillämme on pitkä kokemus tuotteidemme asennuksesta ja he pystyvät asentamaan luotettavasti ja rautaisella ammattitaidolla vaikeatkin kohteet.

Kaikki saman katon alta

Meillä Lukkanilla on erittäin kattava tuotevalikoima. Meiltä löytyvät niin vankat pystypuitteelliset liukulasit kuin esteettömät pystypuitteettomatkin ratkaisut, jos koet ne sinulle paremmaksi vaihtoehdoksi. Meiltä saat myös terassikaiteet ja -ovet, parvekelasit ja lasikatolliset terassikokonaisuudet.

Lasitetun terassin tilaaminen on helppoa

Lukkanin lasitusten tilaaminen alkaa yleensä maksuttomalla arviokäynnillä, jossa asiantuntijamme osallistuu unelmiesi lasiterassin suunnitteluun. Tarpeellisten mittausten jälkeen saat tarjouksen lasituksen kokonaiskustannuksista. Mittakäynnin tilaaminen ei ole lukitettu ostopäätös, eikä näin ollen luonnollisesti sido vielä mihinkään. Kerromme tarkemmin tilauksen konkreettisesta etenemisestä blogissamme ”Haaveista todeksi – näin helppoa on hankkia lasitettu terassi”.

Lue lisää lasitetun terassin hinnoittelusta tästä.

Oletko kiinnostunut lasiterassiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä tästä
Etsi lähin jälleenmyyjäsi tästä.
Tutustu ratkaisuihimme tästä.
Lue lisää lasiterassien hinnoittelusta tästä.

0291 230 221
asiakaspalvelu@lukkan.fi


LukkanTakaisin blogiin
Lukkan

Lähetä viesti